Volwasseneneducatie

Wilt u leren hoe u met de computer moet omgaan? Wilt u beter Nederlands leren praten? Of zoekt u een cursus Solliciteren? Dan kunnen wij u verder helpen. ROC Nijmegen organiseert in Nijmegen en op locaties in de regio cursussen voor volwassenen.

Cursussen voor volwassenen

Wilt u beter leren lezen, schrijven, rekenen of met de computer omgaan? Dan kunt u cursussen voor volwassenen in Nijmegen en in de regiogemeenten volgen. U leert vaardigheden die u in het dagelijks leven nodig heeft. Basiseducatie is onderwijs voor volwassenen met weinig opleiding.

Digitaal wegwijs

Wilt u zelfstandig met de computer kunnen werken? Dat kan, volg de cursus Digitale vaardigheden verbeteren. ROC Nijmegen helpt volwassen cursisten om wegwijs te worden in het digitaal regelen van zaken met de overheid.

Nederlands als Tweede Taal

Heeft u moeite met de Nederlandse taal? En u bent niet inburgeringsplichtig? Dan kunt u bij ons terecht om het Nederlands als tweede taal te leren of het Staatsexamen NT2 af te leggen.

Inburgeren

Bent u inburgeringsplichtig? Dan kunt u bij ons terecht voor een cursus Inburgering.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze medewerkers van onze afdeling Volwasseneneducatie.

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten