Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Onze leerbedrijven

Bij ROC Nijmegen ontmoet je onze studenten in hun leerbedrijven op de ROC Plaza (locatie Campusbaan) en op onze locatie in Boxmeer.
Ook vind je studenten als stagiair(e) in de partnerbedrijven op de ROC Plaza. Wat is nu leuker (en beter) dan een vak leren in de praktijk?

Onze leerbedrijven op een rij

Binnen ROC Nijmegen zijn verschillende leerbedrijven actief. Een leerbedrijf is een door studenten gerund bedrijf of een bedrijf, opgezet en begeleid door ROC Nijmegen, waar studenten hun stagewerkzaamheden uitvoeren. In dit bedrijf werken en leren studenten in een praktische en zeer realistische situatie. Zij beoefenen tijdens hun opleiding eigenlijk al hun toekomstig beroep.

Vrij toegankelijk

De ROC Plaza, op de begane grond van locatie Campusbaan 6, is vrij toegankelijk als je eens wilt rondkijken. Een lekker broodje heb je er zo gevonden. Voor een bezoek aan de Kapsalon of de Schoonheidssalon moet je een afspraak maken. Sporten kun je in het Fitcentrum. Daarvan kun je dan op het terras van Het Restaurant rustig bijkomen met een kopje thee of koffie. De Plaza is te vinden op de begane grond van locatie

Terug naar boven