Onze leerbedrijven

Bij ROC Nijmegen ontmoet je onze studenten in hun leerbedrijven. Ook vind je studenten als stagiair(e) in de partnerbedrijven de ROC Plaza, op de begane grond van locatie Campusbaan 6. Wat is nu leuker (en beter) dan een vak leren in de praktijk?

Onze leerbedrijven op een rij

Binnen ROC Nijmegen zijn verschillende leerbedrijven actief. Een leerbedrijf is een door studenten gerund bedrijf of een bedrijf, opgezet en begeleid door ROC Nijmegen, waar studenten hun stagewerkzaamheden uitvoeren. In dit bedrijf werken en leren studenten in een praktische en zeer realistische situatie. Zij beoefenen tijdens hun opleiding eigenlijk al hun toekomstig beroep.

 • De Bakkerij
  In de bakkerij kun je terecht voor je brood, vers en ambachtelijk gebakken in onze eigen ROC-bakkerij. Naast brood kun je er ook gebak of zelfs speciaal gemaakte verjaardagstaarten kopen voor een héél vriendelijk prijsje.

  De Bedrijfsbeveiliging
  In het leerbedrijf De Bedrijfsbeveiliging kunnen studenten Beveiliging een opleiding mét stage afronden. ROC Nijmegen heeft zelf immers genoeg panden die in de gaten gehouden moeten worden?

  De Grafische werkplaats
  De Grafische Werkplaats is de grafische afdeling en drukkerij van ROC Nijmegen die echte orders voor echte klanten levert. De Werkplaats bestaat al 25 jaar.

  De Kapsalon
  Laat je verwennen in De Kapsalon. Een nieuwe coupe, kleurtje of bijpunten? Geen probleem. In De Kapsalon word je verwend door onze studenten. De prijzen van onze behandelingen en producten zijn permanent laag.

  De Schoonheidssalon
  Een moment voor jezelf. Laat je handen, voeten, gezicht of lichaam heerlijk verzorgen in De Schoonheidssalon door onze toekomstige schoonheidsspecialisten.

  Het Café
  Ontspannen genieten van verse smoothies, sapjes en fris, of koffie met huisgemaakte koek en gebak met je laptop op schoot? Dat kan in Het Café. Hartige trek? Wij serveren ook tosti’s en panini’s.

  Het Evenementenbureau
  Bij Het Evenementenbureau doen studenten van ROC Nijmegen ervaring op in het plannen, uitvoeren en evalueren van verschillende activiteiten en evenementen.

  Het Fitcentrum
  In ons Fitcentrum kunnen studenten en medewerkers fitter worden. Geholpen en begeleid door deskundigen. Met ruime openingstijden, gezellige groepslessen en betaalbaar.

  Het Fitlokaal (Boxmeer)
  Het Fitlokaal is een leerbedrijf van ROC Nijmegen in Boxmeer. Enthousiaste studenten Sport en Bewegen zorgen er onder professionele begeleiding voor dat je in Boxmeer verantwoord en op een leuke manier aan je gezondheid kunt werken.

  De Ontvangst
  Centraal op de Plaza van ons gebouw Campusbaan 6 De Ontvangst duidelijk herkenbaar. Studenten ontvangen je daar als je ROC Nijmegen bezoekt. 

  Het Reisbureau
  Kom naar Het Reisbureau voor een reisadvies op maat! Ook voor het organiseren en uitvoeren van evenementen kunt u bij ons terecht.

  Het Restaurant
  Proef de kwaliteit van je medestudenten! De heerlijke lunches, diners én koffiespecialiteiten bereid door de Horeca-studenten mag je niet missen.

  Het Servicepunt
  Het Servicepunt helpt iedereen bij vragen en problemen op het gebied van ICT en facilitaire zaken.

  De Winkel
  Kom naar de Winkel voor jouw dagelijkse boodschap. Onze Studenten Detailhandel leren en vullen in De Winkel het vak voor jou. Kom gerust langs voor een ontbijt, snack, lunch of tussendoortje. Uiteraard hebben we veel gezonde keuzes in ons assortiment. Onze studenten begroeten je graag in de Winkel. Tot ziens!

 • Op locatie Campusbaan 6 vind je ook studenten die stage lopen bij één van onze partnerbedrijven.

  Fysioo

  Fysioo biedt fysiotherapie voor studenten en medewerkers van ROC Nijmegen, maar behandelt ook mensen die niet direct verbonden zijn aan ROC Nijmegen.

  KION

  KION heeft een kinderdagverblijf op de locatie Campusbaan: Kinderdagverblijf Plaza. Hier kunnen in totaal 64 kinderen tegelijkertijd spelen, ontwikkelen en leren onder begeleiding van studenten van ROC Nijmegen.

Vrij toegankelijk

De ROC Plaza, op de begane grond van locatie Campusbaan 6, is vrij toegankelijk als je eens wilt rondkijken. Een lekker broodje heb je er zo gevonden. Voor een bezoek aan de Kapsalon of de Schoonheidssalon moet je een afspraak maken. Sporten kun je in het Fitcentrum. Daarvan kun je dan op het terras van Het Restaurant rustig bijkomen met een kopje thee of koffie. De Plaza is te vinden op de begane grond van locatie