Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

De Winkel

We heten je van harte welkom in De Winkel. Hier kun je terecht voor een heerlijk broodje, iets te drinken of een lekkere snack. De Winkel is het leerbedrijf voor onze studenten van de Retail en Entree-opleidingen. Hier leren zij alle vaardigheden die horen bij het werken in een winkel, zoals hospitality, advies, verkoop en visual merchandising.

Je kunt elke dag van 09.30 tot 15.00 uur in De Winkel terecht. Handig voor als je je hebt verslapen of meteen door moet naar je werk. Tijdens vakanties of bijzondere omstandigheden kan van deze tijden worden afgeweken.

Je vindt De Winkel op de Campusbaan 6 in Nijmegen. Bij binnenkomst meteen aan je rechterhand. Mocht je ons willen bellen dan kan dit op nummer 024 890 4500.

Kom gerust eens langs voor een ontbijt, snack, lunch of tussendoortje. We hebben vaste producten, maar ook een wisselend aanbod. En uiteraard hebben we veel gezonde keuzes in ons assortiment. Heb je een idee of een wens voor producten? Laat ons vooral weten wat je wil eten en drinken. Onze studenten helpen je graag verder in De Winkel.

Terug naar boven