Organisatie

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum. Bij ons kun je een opleiding volgen in het middelbare beroepsonderwijs of in de volwasseneneducatie. Bij ROC Nijmegen studeren circa 10.000 studenten. We hebben ongeveer 950 medewerkers. Ongeveer 40% van de mensen in Nederland volgt een opleiding aan een van de tientallen roc’s of heeft dat gedaan.

Aandacht

Wij leiden je op voor een beroep. Dit doen we zoveel mogelijk in samenwerking met bedrijven en instellingen. Op die manier krijg je een praktische opleiding die goed voorbereidt op je toekomstige baan. Bekijk onze opleidingen en cursussen.

Gezonde school

ROC Nijmegen heeft vestigingen in Nijmegen en Boxmeer. Ook kennen we regiolocaties. Die houden zich uitsluitend bezig met volwasseneneducatie. Ga naar het overzicht van alle locaties. Wij zijn er trots op dat wij als eerste mbo-school voor drie van onze locaties op 5 februari 2014 het themacertificaat Bewegen en Sport van het vignet Gezonde School hebben gekregen. Inmiddels hebben 4 locaties dat thema vignet en hebben alle 5 locaties het themavignet Psychosociaal Welbevinden. 

Toekomst

Er is veel behoefte aan goed geschoolde werknemers in praktische beroepen. Daarnaast sluiten veel van onze opleidingen goed aan bij een vervolgstudie aan het hbo.

organogram december 2018

 Is het organogram niet goed te lezen?    pdf Download het organogram als PDF

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten