Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Over ons

Samen zijn we ROC Nijmegen

Samen met onze studenten, docenten en partners bouwt ROC Nijmegen aan de toekomst van onze regio. Een regio die vraagt om vakmensen. Om aanpakkers die willen groeien. In hun werk en als mens.

ROC Nijmegen wil een voorbeeld zijn als het gaat om duurzaamheid, gezondheid en diversiteit. We zijn ambitieus en tegelijkertijd zuinig. Op de wereld en op elkaar. Bij ons mag iedereen zichzelf zijn, fouten maken, ervaringen opdoen en groeien. Een leven lang.

We vinden het belangrijk dat onze studenten en medewerkers vitaal en gezond zijn – én blijven.Investeren en inkopen doen we duurzaam. Zo spelen we vandaag al in op de vragen van morgen.

9.648
studenten
1.097
collega's

Onze kracht

Zo doen we dat!

Als roc in regio Rijk van Nijmegen en Land van Cuijk leiden we jongeren én volwassenen op tot gekwalificeerde, duurzaam inzetbare vakmensen. We bereiden je voor op een vervolgopleiding of vervolgstap. En stimuleren je om actief en kritisch mee te doen in onze maatschappij. Dat doen we op een veilige, inspirerende leer- en werkplek waar iedereen zichzelf kan zijn.

Op ROC Nijmegen ontmoeten studenten, vakmensen en docenten elkaar. We zien ieders talent en maken elkaars ambities waar.

Stagebedrijven
7000+
stagebedrijven
mbo-opleidingen
159
mbo-opleidingen
scholen
1500+
partners
5
scholen

Onze leerbedrijven

Wij hebben verschillende leerbedrijven. Een leerbedrijf is een door studenten gerund bedrijf, opgezet en begeleid door ROC Nijmegen. In een leerbedrijf werken en leren studenten in een praktische en realistische situatie. Ze zijn tijdens hun opleiding al bezig met hun toekomstig beroep.

Onze leerbedrijven

Over ROC Nijmegen

Wat anderen over ons zeggen!

Ik heb me bij ROC Nijmegen vanaf het begin thuis gevoeld. Ik krijg veel ruimte om mijn werkzaamheden zelf in te vullen.

Mariska Jas | Communicatie & Marketing

Studenten prikkelen, uitdagen en stimuleren met échte praktijkopdrachten, met projecten en stages in binnen- en buitenland, daar zet ik me graag voor in.

Steve Huisman | Stagebegeleider en docent Media Design

In mijn werk maak ik veel contact met studenten. Als ze me kennen, weten ze dat ik er voor ze ben als er eens iets is. Ook dat is voor mij veiligheid.

Ronald Vanderlijde | Medewerker Beveiliging

Ook je carrière bij ROC Nijmegen starten?

Werken bij ROC Nijmegen betekent een bijdrage leveren aan de toekomst! Of je nu werkt als docent of in een ondersteunende functie, je helpt studenten met het bereiken van hun doelen en het vervullen van hun dromen.

Vacatures

Locaties

Hier kun je ons vinden

Campusbaan

Campusbaan 6
6512 BT Nijmegen

Begijnenstraat Boxmeer

Begijnenstraat 2
5831 EM Boxmeer

Energieweg

Energieweg 25
6541 CW Nijmegen

Heyendaalseweg

Heyendaalseweg 98
6525 EE Nijmegen

Marterstraat

Marterstraat 45
6531 KA Nijmegen
Terug naar boven