Klachten en suggesties

De studenten staan centraal in ons onderwijs. Een goede relatie tussen school en student en studenten onderling vinden wij heel belangrijk. Ook hechten wij belang aan een goede relatie met onze contacten buiten school.  Wanneer er toch zaken zijn die deze relatie verstoren kan je dit op verschillende manieren oplossen.

Heb je geen klacht, maar een verbetersuggestie? Dan kun je die ook via het klachtenformulier melden.

Ombudsman m/v ROC Nijmegen

ROC Nijmegen heeft een onafhankelijke ombudsman aangesteld. De ombudsman kiest geen partij. In alle gevallen kan je bij deze persoon terecht voor advies, informatie en bemiddeling. Of als je vragen hebt over een bepaalde procedure of besluit.

Ook wanneer je het lastig vindt een klacht te schrijven kan de functionaris jou daarbij helpen. Wil je contact met de ombudsman mail dan naar ombudsman@roc-nijmegen.nl. Voor een gemakkelijk contact is het handig om ook je telefoonnummer in de mail te zetten. De ombudsman neemt doorgaans binnen vijf werkdagen contact met je op.

Een klacht of verbetersuggestie melden?

Om een klacht of suggestie te melden maak je gebruik van het klachtenformulier hieronder. Binnen vijf werkdagen krijg je per mail een ontvangstbevestiging met informatie over hoe en wanneer je klacht wordt behandeld. Ouders die namens een meerderjarig student een klacht willen indienen kunnen dit alléén doen met machtiging van de meerjarige student.

Klachtencommissie

Wil je meteen een formele klacht bij de klachtencommissie indienen, dan kan dit schriftelijk, met vermelding van naam, adres, e-mail, datum en motivatie van de klacht. Ter attentie van de secretaris van de algemene klachtencommissie, Postbus 31193, 6503CD te Nijmegen.Mailen kan ook: klachtencommissie@roc-nijmegen.nl

Jij - of iemand anders - wordt (online) gepest?

Binnen onze school gaan we respectvol met elkaar om en accepteren wij elkaar zoals wij zijn. Wanneer jij of iemand anders wordt gepest, meld dit dan bij ons online meldpunt pesten.  

Heb jij - of iemand anders - discriminatie, seksuele intimidatie, agressie of geweld ervaren?

Wil je hier met iemand in vertrouwen over praten? Neem dan contact op met een van onze vertrouwenspersonen.

Wil je meer weten over wat jouw rechten en plichten zijn?

In het Studentenstatuut staat beschreven welke rechten en plichten voor jou gelden. Nieuw in dit studentenstatuut is schorsing als ordemaatregel. Wil jij meer informatie over wat jouw rechten en plichten zijn? Lees welke rechten en plichten voor jou gelden.

Meld hier je klacht of bezwaar

Vul het onderstaande formulier in om jouw klacht, verbetering of tip bij ons te melden.

Na het versturen van het formulier ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Binnen vijf werkdagen krijg je per mail een ontvangstbevestiging met informatie over hoe en wanneer je klacht wordt behandeld. Welk soort melding wil je doen?
Vul uw naam in
Geef aan wat jouw relatie met ROC Nijmegen is
Ongeldige invoer
Wat is je geboortedatum?
Welke opleiding doe je?
Vul je telefoonnummer in
Vul je e-mailadres in
Kies een locatie
Wat is je klacht?
Ongeldige invoer
Vergeet deze niet aan te vinken