Open dagen

De Open Dagen voor volgend schooljaar zijn nog niet bekend. Wel kun je op dit moment een Rondleiding op locatie volgen of een dagdeel Meelopen; meld je snel aan!
 
Als je nog geen idee hebt welke mbo-opleiding bij jou past, dan kunnen wij jou zeker ook verder helpen, bijvoorbeeld in een gesprek met een studiekeuzeadviseur. 
 
Klik door op een van de kaders hieronder en meld je aan!

Rondleiding op locatie

Bij een aantal van onze opleidingen kun jij (als je 4e-jaars bent) een rondleiding op locatie volgen! Tijdens een rondleiding zie je verschillende delen van onze school zoals de praktijk- en leslokalen, maar ook de kantine, de fietsenstalling én favoriete hangplekken! Ook krijg je meer informatie over de opleiding(en) van jouw keuze én kun je al jouw vragen stellen. 

Meelopen

Wil je graag ervaren hoe het is om bij een les te zijn? Dat kan! Veel opleidingen hebben de mogelijkheid om mee te lopen. Hoe dat precies gaat, dat verschilt per opleiding; soms kun je fysiek meelopen in de klas, soms is er een online alternatief.

Kun je wel wat hulp gebruiken? 

Heb jij jouw studiekeuze nog niet gemaakt? Wij organiseren allerlei activiteiten om jou te helpen! Online, op school én in de klas!

Lees meer