Coronavirus
Lees hoe wij omgaan met corona (COVID-19).
Meer info

Info avond 15 juni

Op maandagavond 15 juni stond er een Info avond gepland op al onze locaties. Tijdens deze avond kon je met al je vragen terecht bij de aanwezige docenten en leerlingen. En het idee was natuurlijk dat je rustig een kijkje kon nemen in onze school en de sfeer kon proeven.

Helaas, alles is even anders in deze vreemde tijd. De info avond kan helaas niet doorgaan. Het grote voordeel is dat je nu niet hoeft te wachten tot 15 juni! Je kunt nú al direct met de voorlichter van elke opleiding in contact komen! Ga naar de opleiding waar je vragen over hebt, scroll iets naar beneden en daar vind je de contactgegevens van de desbetreffende voorlichter; handig toch! 

Sfeer proeven? Je kunt onze locaties al online bekijken en binnenkort vind je hier ook nieuwe vlogs waarin scholieren jou een virtuele tour geven. 

Wil je hulp bij het kiezen van jouw studie?

Twijfel je of heb je meer info nodig om jouw studiekeuze te maken? Wij zijn er voor je! Heb je algemene vragen over leren bij ROC? Of wil je een studiekeuzeadviesgesprek? Neem dan contact met ons op. 

Meer info om studiekeuze te maken