Decaan

Op deze pagina lees je hoe wij jou als decaan kunnen ondersteunen met informatie en voorlichting. We helpen je graag en denken met je mee: voor 15- en 16-jarigen is het kiezen van een opleiding niet eenvoudig!

Vraag voorlichting op jouw school aan

Wil je op jouw school voorlichting over ROC Nijmegen? Vraag dit bij ons aan. De voorlichters van onze opleidingen geven presentaties op informatieavonden bij scholen in de regio.

Voorlichting op school aanvragen

Vraag een stand van ROC Nijmegen aan

Organiseer je een voorlichtingsavond of -bijeenkomst? We hebben een voorlichtingsstand. Vraag deze aan via infocentrum@roc-nijmegen.nl.

Hulp bij studiekeuze

Heb je leerlingen die ├ęcht niet weten welke studie ze moeten kiezen of lang twijfelen? We kunnen op verschillende manieren helpen. We leggen zo duidelijk mogelijk en met een video uit wat mbo is. Maar we hebben meer voor hen.

Je kunt voor hen een afspraak maken bij ons Infocentrum. Dit kan voor vijf leerlingen tegelijk. Onze medewerkers van het Infocentrum bespreken de wensen en mogelijkheden met jouw twijfelaars. 

Maak een afspraak

  • bel ons op 024 - 890 45 01
  • elke werkdag bereikbaar tussen 10.00 en 15.00 uur

Bekijk onze pagina over Studiekeuze. Op deze pagina proberen we te helpen bij het maken van een goede keuze. We wijzen daar op:

  • open dagen
  • meeloopdagen
  • presentaties van opleidingen
  • de opleidingsfolder
  • en meer...

Vraag onze nieuwsbrief aan

Wij brengen vijf keer per jaar Expo uit, onze nieuwsbrief vol informatie speciaal voor decanen, mentoren en schoolleiders. Zo blijf je goed op de hoogte.

Expo lezen

Vraag Expo hier aan

Aanmelding en toelating

Meer weten over het instroomtraject? Ga dan naar de pagina over het aanmeld- en toelatingsproces.

Bekijk alle mbo-opleidingen

Wij hebben onze opleidingen ingedeeld in zeven profielen. Dat maakt het vergelijken en kiezen voor jouw leerlingen iets makkelijker.

Ontdek alle opleidingen