Coronavirus
Lees hoe wij omgaan met corona (COVID-19).
Meer info

Meelopen: beleef het zelf

Vanwege de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt alle meeloopactiviteiten tot nader order te schrappen. Als jij je had ingeschreven voor een meeloopdag, dan heb je inmiddels een email over de annulering ervan ontvangen. Wij vinden het jammer dat we deze beslissing moeten nemen, maar de gezondheid van onze (toekomstige) studenten en medewerkers staat voorop. Natuurlijk hopen we dat op een later moment de geplande meeloopactiviteiten alsnog doorgang kunnen vinden. 
Mocht je vragen hebben over een specifieke opleiding, dan vind je bij veel opleidingen op deze site de contactgegevens van de voorlichters; zo kun je toch nog de vragen stellen (telefonisch of per mail) die je hebt. 

Meelopen bij de opleiding die je (misschien) wilt gaan volgen? Dat kan! Zo proef je de sfeer en voel je een dagdeel lang hoe het is om student te zijn.

Zo werkt het!

  • Onderaan deze pagina staat een overzicht van alle bekende meeloopdagen
  • Weet je nog niet bij welke opleiding je wil meelopen? Bekijk dan ons overzicht van mbo-opleidingen. Ook bij iedere mbo-opleiding staan de meeloopdagen genoemd.
  • Na de aanmelding krijgen jij, je mentor/decaan en je ouders/verzorgers een bevestigingsmail. Bewaar dit mailtje goed!
  • Na afloop ontvangen zij ook een mail met je aan- of afwezigheid

Opdrachtenboekje

Bereid je goed voor. Zet bijvoorbeeld je vragen alvast op papier. We hebben een opdrachtenboekje voor je dat je zou kunnen helpen.

We helpen je kiezen!

Nog geen idee welke opleiding bij jou past? Geen paniek. 

Eerste hulp bij twijfel

meeloopdagen gevonden