Bedrijf

Goed opgeleide medewerkers zijn van essentieel belang voor uw organisatie. Medewerkers met voldoende kennis en de juiste beroepsvaardigheden. Wij helpen u graag uw medewerker(s) gericht op te leiden en bij- of om te scholen in een voor uw bedrijf op maat gemaakt opleidingstraject. Onze medewerkers van Verkoop en Loopbaancentrum bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

Investeer in je bedrijf

Investeren in de ontwikkeling van je werknemers is goed voor de ontwikkeling van je bedrijf. Bij ROC Nijmegen zijn er diverse mogelijkheden voor scholing in combinatie met de beroepspraktijk. Dit heet beroepsbegeleidende leerweg (BBL of BBL-opleiding).

Taaltrajecten

Heeft u werknemers in dienst die de Nederlandse taal nog niet voldoende beheersen om op de werkvloer goed te kunnen communiceren? Voor deze werknemers hebben wij zowel overdag als in de avonduren diverse taalcursussen 'Nederlands als 2e taal (NT2)' om het niveau op peil te brengen. Wij geven deze cursussen in Nijmegen en diverse regiogemeenten, maar ook in-company.

Bij bedrijven geven wij taalcursussen op maat om personeel beter te laten functioneren op de werkvloer.

Cursussen / Breed opleidingsaanbod

Wij bieden naast beroepsopleidingen ook een ruim aanbod aan cursussen. Van een cursus ‘Solliciteren’, een dagcursus ‘Heftruckrijden’ tot een basiseducatiecursus 'Grip op de knip'. Daarnaast is het ook mogelijk om al onze opleidingen die wij onze reguliere studenten bieden, om te zetten in een bedrijfsopleiding afgestemd op uw wensen. Bekijk hiervoor ons complete opleidingsaanbod en cursusaanbod. Wij gaan graag hierover met u in gesprek.

Loopbaanadvies

Wij kunnen u naast de opleidings- en cursusmogelijkheden nog meer bieden. Zo kunnen wij u ook ondersteunen bij het maken van loopbaankeuzes van uw medewerker. Als het nu gaat om om- en bijscholing, sollicitatietraining- en begeleiding of bemiddeling bij het plaatsen van werkzoekenden in een BBL-leerbaan.

Financiële voordelen

Een werknemer is een essentiële spil in uw onderneming. Daarom is het van belang om te blijven investeren in de ontwikkeling van uw medewerker. Wij wijzen u graag de weg naar subsidies en fiscale voordelen om dit mogelijk te maken.

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten