Het Restaurant

Proef de kwaliteit van je medestudenten! De heerlijke lunches, diners én koffiespecialiteiten bereid door de Horeca-studenten mag je niet missen. Het Restaurant is een leerbedrijf van ROC Nijmegen. Het ligt in het gebouw aan de Campusbaan 6 (naast Nijmegen C.S.) en is maandag t/m donderdag van 08.00 tot 22.00 uur geopend.

Neem contact met ons op, we helpen je graag.

Reserveren

Maandag is sterrendag

Elke maandagavond koken de leerlingkoks van onze Cas Spijkers Academie een culinair driegangendiner. Deze kooktoppers werken vaak in sterrenrestaurants, dus reken maar dat dit één van je lekkerste etentjes ever wordt!

Het diner wordt vanaf 18.00 uur geserveerd voor een botermals prijsje: al vanaf € 29,95 per persoon voor een driegangenmaaltijd excl. drankjes!

Op dinsdag, woensdag, donderdag  en vrijdag staan de studenten van de Horeca-opleiding achter het fornuis. Je kunt lunchen tussen 12.00 en 13.30 uur. Dineren kan vanaf 18.00 uur: al vanaf €14,95 voor een 3-gangenmenu (zonder drankjes). De hele dag drink je hier uitstekende, verse koffie

Horeca-kwaliteit voor studentenprijzen

Het Restaurant is een leerbedrijf van ROC Nijmegen. Dat betekent dat studenten van Horeca de tent grotendeels zelfstandig runnen. Zij leren in een supertoffe praktijkomgeving … en jij eet en drinkt voor verrassend lage prijzen!

What’s cooking now?

Volg Het Restaurant op Facebook voor acties en evenementen!

 • Heb je dieetwensen?

  Geef dit bij je reservering door, dan houden we er rekening mee

 • Je kunt bijna altijd bij ons terecht

  Maar op vrijdag, tijdens schoolvakanties, toetsweken, excursies en weekenden zijn wij gesloten

 • Kom je met de fiets?

  Zet ‘m in de stalling onder het gebouw

 • Kom je met de auto?

  Meld je bij de slagboom rechts achter het schoolgebouw. Hier kun je gratis parkeren!

Terug naar boven