Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Werken & Leren

Wil je jezelf graag door ontwikkelen of ben je op zoek naar scholing voor je medewerkers? Bij ROC Nijmegen bieden we naast onze reguliere mbo-opleidingen ook deeltijd-opleidingen, cursussen en trainingen aan. Het opleidingsaanbod is flexibel. Je leert op een locatie bij jou in de buurt, op tijden die jou en je medewerkers het beste uitkomen.

Je wil zelf een cursus of opleiding volgen

Je kunt als volwassene bij ons terecht voor verschillende erkende mbo-opleidingen, mbo-certificaten, cursussen, brancheopleidingen en trainingen. Flexibel, waardevol en toekomstgericht onderwijs dat speciaal gericht is op jou. Wist je dat er misschien wel subsidies zijn waar je gebruik van kunt maken?

Hulp nodig bij het kiezen van een opleiding?

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een opleiding of cursus? Komt goed, wij zijn er voor je

Contact

Je zoekt scholing voor jouw medewerkers

Jouw medewerkers kunnen bij ROC Nijmegen kiezen uit een groot aantal opleidingen, cursussen en trainingen in verschillende richtingen. Dit is niet alleen prettig qua raakvlakken maar ze leren ook veel van elkaar. Ons uitgangspunt is dat jouw medewerkers met plezier de opleidingen volgen en met een goed resultaat afronden. Wist je dat je misschien wel in aanmerking komt voor subsidie?

Maatwerk voor jouw bedrijf ? Ik help graag!

Flexibel opleidingsaanbod: Incompany mogelijkheden, maar ook in de avonden en weekenden . Ik maak graag een passend voorstel voor jouw organisatie .

Waarom een cursus volgen bij ROC Nijmegen?

  • Leren met mensen zoals jij

    Je volgt de cursus in een kleine groep met mensen zoals jij. Zo voel je je snel op je gemak!

  • Bij jou in de buurt

    Veel cursussen geven we op meerdere locaties in en rondom Nijmegen

  • Maatwerk mogelijk

    Neem contact op voor een cursus op maat voor jouw organisatie.

Meer over ROC Nijmegen

Ik volgde de computercursus en volg de cursus Nederlands. Ik heb beter leren lezen en schrijven. Dat heeft me vertrouwen gegeven: ik durf nu meer.

Will Holthuijsen | Van cursist tot taalheld

Terug naar boven