Werken & Leren

Werken & Leren

Wil je jezelf graag door ontwikkelen of ben je op zoek naar scholing voor je medewerkers? Bij ROC Nijmegen bieden we naast onze reguliere mbo-opleidingen ook deeltijd-opleidingen, cursussen en trainingen aan. Het opleidingsaanbod is flexibel. Je leert op een locatie bij jou in de buurt, op tijden die jou en je medewerkers het beste uitkomen.

Je wil zelf een cursus of opleiding volgen

Je kunt als volwassene bij ons terecht voor verschillende erkende mbo-opleidingen, mbo-certificaten, cursussen, brancheopleidingen en trainingen. Flexibel, waardevol en toekomstgericht onderwijs dat speciaal gericht is op jou. Wist je dat er misschien wel subsidies zijn waar je gebruik van kunt maken?

Hulp nodig bij het kiezen van een opleiding?

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een opleiding of cursus? Komt goed, wij zijn er voor je

Je zoekt scholing voor jouw medewerkers

Jouw medewerkers kunnen bij ROC Nijmegen kiezen uit een groot aantal opleidingen, cursussen en trainingen in verschillende richtingen. Dit is niet alleen prettig qua raakvlakken maar ze leren ook veel van elkaar. Ons uitgangspunt is dat jouw medewerkers met plezier de opleidingen volgen en met een goed resultaat afronden. Wist je dat je misschien wel in aanmerking komt voor subsidie?

 • Maatwerk voor jouw bedrijf? Ik help graag!

  Flexibel opleidingsaanbod: Incompany mogelijkheden, maar ook in de avonden en weekenden. Ik maak graag een passend voorstel voor jouw organisatie.

 • Waarom je cursus volgen bij ROC Nijmegen?

  • Leren met mensen zoals jij

   Je volgt de cursus in een kleine groep met mensen zoals jij. Zo voel je je snel op je gemak!

  • Bij jou in de buurt

   Veel cursussen geven we op meerdere locaties in en rondom Nijmegen

  • Maatwerk mogelijk

   Neem contact op voor een cursus op maat voor jouw organisatie.

  Meer over ROC Nijmegen

  Will Holthuijsen

  Ik volgde de computercursus en volg de cursus Nederlands. Ik heb beter leren lezen en schrijven. Dat heeft me vertrouwen gegeven: ik durf nu meer.

  Will Holthuijsen Van cursist tot taalheld
  • De perfecte opleiding kiezen, hoe pak je dat aan?

   Het moment is daar: je hebt besloten om weer te gaan studeren en zo je kansen op de arbeidsmarkt veilig te stellen of te vergroten. Misschien ben je al aan het werk en wil je je verdiepen of juist een carrièreswitch. Of misschien ben je al een tijdje werkzoekend en krijg je de kans een opleiding te doen die je leidt naar je droombaan. Dan begint het pas! Want er is veel keuze. We helpen je graag...

   De perfecte opleiding kiezen, hoe pak je dat aan?
  • Zo ondersteun jij jouw medewerkers met werken en leren

   Je wil jouw medewerkers de kans geven het beste uit zichzelf te halen. Zo verbeter je de inzetbaarheid van je personeel en de kwaliteit van je bedrijf of organisatie. Maar hoe ondersteun je jouw medewerkers met het op peil houden van hun vakkennis? Of bij het oppakken van die bijscholing of omscholing? Met een goede aanpak maak jij het jouw medewerkers een stuk makkelijker. We helpen je op weg...

   Zo ondersteun jij jouw medewerkers met werken en leren
  • Tips om te studeren: hoe maak je van je opleiding een succes?

   Als je al een aantal jaren werkt, is het best een grote stap om er een opleiding bij te doen. Hoe kun je er nu voor zorgen dat je met succes en plezier begint met studeren en het ook volhoudt? We hebben een aantal tips voor je op een rij gezet.

   Tips om te studeren: hoe maak je van je opleiding een succes?
  Terug naar boven