Inburgeren

Als nieuwkomer in Nederland moet je verplicht inburgeren, maar daar sta je zeker niet alleen voor! Zoek je een inburgeringscursus die jou goed voorbereidt op het officiële inburgeringsexamen? Wij bieden een inburgeringscursus aan op elk niveau. Bij ROC Nijmegen leer je de Nederlandse taal spreken en onze samenleving en arbeidsmarkt kennen.

Begin goed voorbereid aan het inburgeringsexamen

Ben je nieuw in Nederland? Dan moet je een inburgeringsexamen doen. Je wordt getoetst op lezen, schrijven, spreken, luisteren en kennis van de Nederlandse maatschappij en arbeidsmarkt. En dat kan best lastig zijn! Door eerst een inburgeringscursus te volgen, begin je met vertrouwen aan dit examen. Je leert tijdens de cursus bij ROC Nijmegen namelijk alles over de Nederlandse taal, cultuur, wonen en werken. Bovendien voel je je door het volgen van de cursus sneller thuis in Nederland. 

Stel een vraag over de opleiding

Voor al je inhoudelijke vragen over deze opleiding kun je contact opnemen met de voorlichter(s) hieronder. Heb je andere vragen (bijvoorbeeld over het aanmelden of ROC Nijmegen), neem dan contact met ons op via 024 890 45 00.

Terug naar boven