Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Ontdek waar jouw interesse ligt

Ben je van plan om naar het Middelbaar Beroepsonderwijs (mbo) te gaan, maar weet je niet welke opleiding het beste bij jou past? Geen zorgen, we zijn hier om te helpen! 

Onze interessetest is gemaakt om te ontdekken wat bij jou past. Hiermee helpen we je op weg de perfecte opleiding te vinden. We begrijpen dat de keuze soms moeilijk kan zijn, met zoveel keuze in verschillende vakgebieden. Of je nu interesse hebt in technologie, gezondheidszorg, economie, of iets anders, onze interessetest zal je helpen bij het vinden van een mbo-opleiding die goed bij je past.

Laten we samen op ontdekking gaan en jouw ideale mbo-opleiding vinden. Klik hieronder om de interessetest te starten en de eerste stap te zetten naar een succesvolle carrière!

Het is belangrijk dat je de test alleen maakt. Zo krijg je de meest betrouwbare uitslag. 

We stellen je tijdens de test zo min mogelijk vragen. Hoe beter je weet wat je wil, hoe minder vragen we je stellen. We hebben wat gegevens van je nodig om je de uitslag per mail toe te sturen. En zodat we je beter kunnen helpen bij het vinden van de opleiding die het beste bij jou past.