Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

De Kantine

Welkom bij De Kantine! De Kantine is een levendige plek waar studenten, docenten en medewerkers samenkomen om te werken, te overleggen of om gewoon even gezellig samen te zijn. Én om te genieten van een overheerlijke lunch: een broodje, een kopje soep of een lekker drankje.

De Kantine is een bruisend leerwerkbedrijf van ROC Nijmegen. Hier krijgen onze studenten de mogelijkheid om hun vaardigheden en kennis op het gebied van hospitality verder te ontwikkelen. Het dagelijkse proces in De Kantine wordt door de eigen studenten van A tot Z uitgevoerd. In De Kantine werken studenten van de opleidingen Dienstverlening, Entree, Facilitaire Dienstverlening, Horeca, Retail en Toerisme.

De Kantine is de hele dag voor iedereen geopend. Dagelijks is er van 10.00 uur tot 13.00 uur een ruim assortiment aan vers bereide producten verkrijgbaar:

En dat is nog niet alles! Met ingang van komend schooljaar zal er (bijna) dagelijks vanaf 11.00 uur ‘live cooking’ zijn, met wisselende verse gerechten die ter plekke worden bereid!

In De Kantine is iedereen de hele dag welkom. Tijdens vakanties of bijzondere omstandigheden kan van deze tijden worden afgeweken. Je vindt De Kantine op de Campusbaan 6 in Nijmegen (C1.10). Mocht je ons willen bellen dan kan dit op nummer 024 890 4500.

Terug naar boven