Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Techniek & Engineering

Wie in de sector techniek en engineering werkt, ontwerpt de toekomst. Als geen ander weet jij natuurlijk dat de ontwikkelingen daar razendsnel gaan. Continue scholing voor jouw medewerkers is dus echt een must: zowel voor de groei van hun vaardigheden als voor de groei voor jouw organisatie.

Machines, systemen en robotica spelen een steeds grotere rol in onze dagelijkse wereld. De uitrol van 5G versnelt deze trend alleen nog maar. Op de werkvloer verschijnen steeds meer 3D-printers en robots die jouw werknemers helpen bij het ontwerpen en onderhouden van installaties. Heel belangrijk dus dat jouw mensen weten hoe ze met deze ‘digitale collega’s’ kunnen werken!

Ook duurzaamheid heeft een enorme impact. Materialen, energieverbruik en productieprocessen moeten voldoen aan steeds strengere eisen. Dat vraagt om mensen met creatieve oplossingen. En met een hart voor de wereld om hen heen.

De noodzaak van scholing

Als werkgever kun jij jouw werknemers helpen bij hun ontwikkeling. Hoe je dat doet? Begin met oprechte interesse tonen. Plan daarnaast regelmatig een 1-op-1-gesprek, waarin je luistert naar hun wensen en dromen.

Hier krijgen jullie beiden een hoop voor terug. Want door goed werkgeverschap behoud je die waardevolle krachten. En dat levert op lange termijn veel op.

Gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers hebben meer plezier in hun werk. Als jij hen in staat stelt een opleiding te volgen, geef je ze een kans om hun werk nóg leuker te vinden. En wellicht ook om hogerop te komen en hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Blijf bij

Willen jouw medewerkers hun kennis van bijvoorbeeld mechatronica of energietechniek uitbreiden? Doorgroeien naar projectmanager? Wat voor jou en jouw mensen het doel ook is: ROC Nijmegen biedt passende opleidingen waarin je werken en leren combineert. Bekijk alle opleidingen van ROC Nijmegen hieronder. Of vraag onze relatiemanager naar de maatwerk-opties voor jouw organisatie.

Maatwerk

Bij ROC Nijmegen bieden wij ook maatwerk aan. Voor als de opleiding of cursus die jouw organisatie of medewerkers nodig hebben er niet bij zit. Een module of lesprogramma afgestemd op de specifieke behoefte van jouw organisatie of medewerkers. Zo blijven jouw medewerkers zich steeds ontwikkelen. Neem hiervoor contact op met een van onze relatiemanagers.

Lees meer over maatwerk

Maatwerk voor jouw bedrijf ? Ik help graag!

Flexibel opleidingsaanbod: Incompany mogelijkheden, maar ook in de avonden en weekenden . Ik maak graag een passend voorstel voor jouw organisatie .

Terug naar boven