Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Werken en leren voor bedrijven

 • Nederlands, rekenen en digitale vaardigheden

  Wist je dat ruim 10 op de 100 mensen veel moeite hebben met lezen, schrijven en rekenen? Daarom is het voor hen vaak moeilijk om met een computer of telefoon te werken. Of om goed voor hun eigen administratie te zorgen. Misschien geldt dit ook wel voor iemand in jouw organisatie.

 • Techniek & Engineering

  Wie in de sector techniek en engineering werkt, ontwerpt de toekomst. Als geen ander weet jij natuurlijk dat de ontwikkelingen daar razendsnel gaan. Continue scholing voor jouw medewerkers is dus echt een must: zowel voor de groei van hun vaardigheden als voor de groei voor jouw organisatie.

 • Zorg

  Een hart voor de zorg. Dat is wat jouw medewerkers hebben! Ook houden ze in stressvolle situaties altijd het hoofd koel en vanzelfsprekend werken zij graag met mensen. Willen jouw medewerkers graag een (vervolg)opleiding doen om hogerop te komen of juist te specialiseren? Goed opgeleide zorgmedewerkers zijn heel waardevol en ontzettend hard nodig.

 • Welzijn

  Bijdragen aan de fysieke en mentale geestelijke gezondheid en ontwikkeling van anderen is een prachtig vak. Met de juiste opleiding maken jouw kunnen jouw werknemers straks het verschil maken voor kinderen en mensen die hulp nodig hebben. Met een opleiding kunnen jouw werknemers hun kennis bijspijkeren of zich specialiseren om hun vak zo goed mogelijk uit te kunnen oefenen.

 • Uiterlijke verzorging

  Je hebt een goedlopende salon met vaardige werknemers. En jouw team is constant in ontwikkeling. Misschien dromen jouw werknemers ervan om zich door te ontwikkelen tot Haarstylist ? Met een opleiding in Uiterlijke Verzorging leren jouw werknemers de kneepjes van het vak. Denk aan hoe je dames en heren moet knippen, wassen en föhnen. Maar ook hoe je gezichtsbehandelingen uitvoert.

 • Sport & Bewegen

  Stap-voor-stap dichterbij je doel: dat is een instelling die hoort bij een sportieve mindset. En deze mindset geven werknemers weer door aan jouw klanten. Zijn jouw werknemers toe aan de volgende stap in hun carrière en willen zij graag een (vervolg)opleiding doen om hogerop te komen of juist te specialiseren? Met een opleiding binnen Sport en Bewegen bouw jij stap-voor-stap mee aan de toekomst...

 • Beveiliging & Defensie

  Bijdragen aan veiligheid is verantwoordelijk werk: veilig zijn en je veilig voelen is voor ieder mens ontzettend belangrijk. In Nederland én de rest van de wereld. Willen jouw medewerkers zich blijven ontwikkelen of toewerken naar een functie met meer verantwoordelijkheid? Met een opleiding Beveiliging en Defensie bouwen ze aan hun carrière en de toekomst.

 • Horeca & Bakkerij

  In de Horeca & Bakkerij staat werken met mensen centraal. Alles draait om service en persoonlijke aandacht. Is jouw medewerker servicegericht en geïnteresseerd in Horeca & Bakkerij? En wil jouw medewerker graag (nog) een opleiding doen om hogerop te komen of juist te specialiseren? Tijdens de opleiding duik je samen met vakgenoten de diepte in.

 • Toerisme, Luchtvaart & Recreatie

  Gastvrijheid is de kern van werken in de sector Toerisme, Luchtvaart & Recreatie. Of je nu stewardess, receptionist of activiteitenbegeleider bent. Staan jouw werknemers open voor een nieuw avontuur en zijn ze bereid hun dienstverlenende kwaliteiten naar een hoger niveau te tillen? Als werkgever kun je bijdragen aan de ontwikkeling van je werknemers.

 • Verkoop & Ondernemerschap

  In de retail is er altijd werk aan de winkel. Dat weet jij als ondernemer als geen ander. Willen jouw medewerkers zich verder ontwikkelen als verkoper of tot manager? Bij ROC Nijmegen leren jouw werknemers hoe zij klanten helpen en adviseren, leidinggeven en hoe zij de inkoop van een winkel organiseren. Kortom, met onze verkoop-opleidingen helpen we jouw medewerkers verder te professionaliseren.

 • Zakelijke Dienstverlening

  In de zakelijke dienstverlening is het belangrijk om bij te blijven en je door te ontwikkelen. Geldt dit ook voor jouw bedrijf en medewerkers? Laat ze dan een opleiding of cursus volgen bij ROC Nijmegen.

 • Bouw & Afbouw

  Het bouwen en renoveren van kantoren, huizen, wegen en bruggen is belangrijk werk. Dankzij het vakwerk van professionals in de bouw wonen, werken en reizen we duurzamer, comfortabeler en veiliger. Bouwen jouw werknemers graag aan een duurzame toekomst? Zorg dan ook voor hun toekomst en investeer in een opleiding binnen Bouw & Afbouw!

 • ICT & Media

  ICT en media zijn onmisbaar voor jouw organisatie. Vrijwel alle documenten, processen en communicatiestromen zijn tegenwoordig afhankelijk van technologie. Lost jouw medewerker graag technische problemen op? En helpt jouw medewerker graag mensen? Met onze ICT-opleidingen zijn de kennis en skills van jouw medewerkers weer helemaal up-to-date om klanten en collega’s te kunnen helpen met hun hard-...

 • Mobiliteit, Transport & Logistiek

  Jouw onderneming is altijd in beweging! Nieuwe technologische ontwikkelingen zorgen voor allerlei mogelijkheden in het onderhoud, de besturing en de optimale planning van auto’s, vrachtwagens en vliegtuigen. Of jouw werknemers nu zelf achter het stuur (of joystick!) zitten of het transport organiseren: jouw organisatie zorgt ervoor dat werknemers en goederen op tijd en veilig aankomen. Met een...

 • Facilitaire dienstverlening

  Heb jij ook van die fijne medewerkers die al jaren voor jou en je bedrijf klaarstaan? Die op basis van hun persoonlijke dienstverlenende eigenschappen, ervaring en gezond verstand elke werkdag tot een feestje maken? En wist je dat het mogelijk is om hen tot grotere hoogte te tillen en ze alle nieuwe kneepjes van het facilitaire vak naast hun werk te laten leren? We vertellen je graag meer.

Terug naar boven