Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Sport & Bewegen

Stap-voor-stap dichterbij je doel: dat is een instelling die hoort bij een sportieve mindset. En deze mindset geven werknemers weer door aan jouw klanten. Zijn jouw werknemers toe aan de volgende stap in hun carrière en willen zij graag een (vervolg)opleiding doen om hogerop te komen of juist te specialiseren? Met een opleiding binnen Sport en Bewegen bouw jij stap-voor-stap mee aan de toekomst van jouw werknemers.

De boodschappen worden aan huis bezorgd, een kaartje sturen doen we met één klik op de knop en ook kleding laten we steeds vaker thuisbezorgen. Kortom, heel veel zaken regelen we vanuit onze luie stoel. Waardoor we steeds minder hóéven te bewegen.

In de toekomst neemt de digitalisering steeds verder toe. Het aantal kinderen met overgewicht, thuiswonende ouderen en werknemers die de hele dag zitten blijft groeien. Daarom wordt gezondheid alleen maar belangrijker. Als (sport)onderneming kun jij straks het verschil maken. Heeft jouw werknemer de creatieve ideeën en vaardigheden om hen in beweging te krijgen?

De noodzaak voor scholing

Steeds meer mensen komen in beweging om hun gezondheid te verbeteren. En jouw onderneming kan daarbij helpen. Wil jij jouw klanten begeleiden met bewegen of ze enthousiasmeren voor sportactiviteiten? Goed opgeleide medewerkers zijn dan cruciaal. Met een (vervolg)opleiding bij ROC Nijmegen zorg jij ervoor ervoor dat jouw medewerkers op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties.

Investeren in de kwaliteiten van jouw medewerkers levert altijd iets op. Je draagt bij aan de ontwikkeling en het toekomstperspectief van jouw werknemers. Ga het gesprek aan en ontdek wat hun ambities zijn. Goed opgeleide medewerkers zijn op de toekomst voorbereid. En kunnen hun nieuwe kennis en vaardigheden inzetten voor jouw bedrijf.

Blijf bij

Heb je medewerkers in dienst die hogerop willen, alsnog een opleiding willen doen om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten of wil je als organisatie op het gebied van beweging innoveren? Denk dan eens aan een maatwerktraject werken en leren bij ROC Nijmegen.

Maatwerk

Bij ROC Nijmegen bieden wij ook maatwerk aan. Voor als de opleiding of cursus die jouw organisatie of medewerkers nodig hebben er niet bij zit. Een module of lesprogramma afgestemd op de specifieke behoefte van jouw organisatie of medewerkers. Zo blijven jouw medewerkers zich steeds ontwikkelen. Neem hiervoor contact op met een van onze relatiemanagers.

Lees meer over maatwerk
Terug naar boven