Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Welzijn

Bijdragen aan de fysieke en mentale geestelijke gezondheid en ontwikkeling van anderen is een prachtig vak. Met de juiste opleiding maken jouw kunnen jouw werknemers straks het verschil maken voor kinderen en mensen die hulp nodig hebben. Met een opleiding kunnen jouw werknemers hun kennis bijspijkeren of zich specialiseren om hun vak zo goed mogelijk uit te kunnen oefenen.

De komende jaren wordt de zorg veel digitaler. Met slimme tracking-apparatuur kunnen jouw werknemers op afstand de gezondheid van hun patiënten continu in de gaten houden.

Ook gaat data een nóg belangrijkere rol spelen. Zo maakt het elektronisch patiëntendossier het werk voor jouw medewerkers aangenamer en slimmer. Hierdoor houden ze meer tijd over voor het persoonlijke contact.

De noodzaak voor scholing

Elke situatie is anders en ieder persoon heeft andere hulp nodig. Dat maakt het werk heel afwisselend, maar hierdoor vereist het ook de juiste kennis en ervaring. Om anderen cliënten zo goed mogelijk te ondersteunen is een goede opleiding dus heel belangrijk.

Investeren in de kwaliteiten van jouw medewerkers levert altijd iets op. Je draagt bij aan de ontwikkeling en het toekomstperspectief van jouw werknemers. Ga het gesprek aan en ontdek wat hun ambities zijn. Goed opgeleide medewerkers zijn op de toekomst voorbereid. En kunnen hun nieuwe kennis en vaardigheden inzetten voor jouw bedrijf.

Blijf bij

De sector Welzijn bestaat uit Pedagogisch werk en Maatschappelijke zorg. Ondersteunen jouw medewerkers graag kinderen of jongeren in hun ontwikkeling? Dan kunnen zij kiezen voor een pedagogische (vervolg)opleiding.

Helpen jouw medewerkers ouderen, gehandicapten of mensen met een psychiatrische stoornis? Dan is een (vervolg)opleiding in de maatschappelijke zorg ze op het lijf geschreven! ROC Nijmegen biedt verschillende specialisatiemogelijkheden in beide richtingen.

Maatwerk

Bij ROC Nijmegen bieden wij ook maatwerk aan. Voor als de opleiding of cursus die jouw organisatie of medewerkers nodig hebben er niet bij zit. Een module of lesprogramma afgestemd op de specifieke behoefte van jouw organisatie of medewerkers. Zo blijven jouw medewerkers zich steeds ontwikkelen. Neem hiervoor contact op met een van onze relatiemanagers.

Lees meer over maatwerk
Terug naar boven