Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Beveiliging & Defensie

Bijdragen aan veiligheid is verantwoordelijk werk: veilig zijn en je veilig voelen is voor ieder mens ontzettend belangrijk. In Nederland én de rest van de wereld. Willen jouw medewerkers zich blijven ontwikkelen of toewerken naar een functie met meer verantwoordelijkheid? Met een opleiding Beveiliging en Defensie bouwen ze aan hun carrière en de toekomst.

Technologische ontwikkelingen zoals robotica maken het werk bij Defensie een stuk makkelijker en veiliger. Zo kunnen allerlei voertuigen in de toekomst op basis van GPS zelfstandig rijden. Of door jouw werknemers bestuurd worden met een joystick!

En natuurlijk krijgen jouw werknemers in de toekomst ook hulp van gadgets zoals drones, slimme camera’s en Artificial Intelligence (AI). En ‘big data’ helpt hen om risico’s nog beter te voorspellen. Maar ook handhavers of beveiligers in winkels, bedrijven en op straat krijgen te maken met technologie en snelle (online) communicatie die tegenwoordig mogelijk is tussen werknemer, politie en ambulance.

De noodzaak van scholing

Goed opgeleide beveiligers zijn niet alleen heel belangrijk, maar ook hard nodig. Denk aan winkelbeveiliging, mobiele surveillance, portiers- en receptiediensten of particuliere alarmcentrales. Zorg jij dat jouw medewerkers op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen? Of geef je hun een kans om hogerop te komen of om alsnog een opleiding te doen om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten?

Als werkgever kun je bijdragen aan de ontwikkeling van jouw werknemers. En hier krijgen jullie beiden een hoop voor terug. Want door goed werkgeverschap behoud je die waardevolle krachten en dat levert op lange termijn veel op. Ga het gesprek aan en onderzoek wat de wensen en dromen zijn van je medewerkers.

Blijf bij

Wil je als beveiligingsorganisatie verder professionaliseren of ligt de ambitie van een van jouw medewerkers bij Defensie? Wat het doel ook is, ROC Nijmegen biedt een passende opleiding waarbij je werken en leren combineert. Bekijk alle opleidingen hieronder of neem contact op met de relatiemanager voor maatwerk.

Maatwerk

Bij ROC Nijmegen bieden wij ook maatwerk aan. Voor als de opleiding of cursus die jouw organisatie of medewerkers nodig hebben er niet bij zit. Een module of lesprogramma afgestemd op de specifieke behoefte van jouw organisatie of medewerkers. Zo blijven jouw medewerkers zich steeds ontwikkelen. Neem hiervoor contact op met een van onze relatiemanagers.

Lees meer over maatwerk

Maatwerk voor jouw bedrijf ? Ik help graag!

Flexibel opleidingsaanbod: Incompany mogelijkheden, maar ook in de avonden en weekenden. Ik maak graag een passend voorstel voor jouw organisatie .

 • Endy Kleij

  Telefoonnummer:
  +31 6 3639 61 15

  Endy is relatiebeheerder Zakelijke Dienstverlening en Zorg & Welzijn
  Je kunt haar benaderen met vragen over:

  • LLO-trajecten voor de zakelijke dienstverlening 
  • Juridische LLO-trajecten 
  • LLO-trajecten voor Marketing, Communicatie en Evenementorganisatie (MCE)  
  • LLO-trajecten voor Financiële beroepen 
  • LLO-trajecten voor Office- & Managementassistent 
  • LLO-trajecten op het gebied van Zorg en Welzijn
  • Maatwerk-oplossingen
Terug naar boven