Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Zorg

Een hart voor de zorg. Dat is wat jouw medewerkers hebben! Ook houden ze in stressvolle situaties altijd het hoofd koel en vanzelfsprekend werken zij graag met mensen. Willen jouw medewerkers graag een (vervolg)opleiding doen om hogerop te komen of juist te specialiseren? Goed opgeleide zorgmedewerkers zijn heel waardevol en ontzettend hard nodig.

In ziekenhuizen komen er steeds meer banen bij. En ook in de ouderenzorg zijn veel extra medewerkers nodig. Is jouw organisatie voorbereid op het tekort aan personeel?

Ook wordt de gezondheidszorg steeds duurzamer. Voor het vullen van een gaatje zijn straks bijvoorbeeld minder afvalstoffen nodig. En in de toekomst gaat een steeds groter deel van de zorg digitaal. Denk aan een digitale apotheek en zelfs een digitale arts. Speelt jouw organisatie al in op deze trends? Met goed opgeleid personeel is jouw organisatie voorbereid op de toekomst!

De noodzaak voor scholing

Voor het geven van de juiste verzorging, behandeling of medicatie is een goede opleiding heel belangrijk. Net zo belangrijk zijn de dromen van jouw werknemers: waar zien zij zichzelf in de toekomst en welke ambities zijn er? Bespreek deze plannen met jouw werknemers en laat dromen uitkomen met een passende opleiding.

Draag jij als werkgever bij aan de ontwikkeling van je werknemer? Dan krijgen jullie hier beiden een hoop voor terug. Want door goed werkgeverschap behoud je die waardevolle krachten en dat levert op lange termijn veel op.

Blijf bij

Heb je medewerkers in dienst die hogerop willen of alsnog een opleiding willen doen om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten? Denk dan eens aan de verschillende mogelijkheden die ROC Nijmegen biedt voor werken en leren. Binnen het domein Zorg kun je kiezen uit Verpleging & Verzorging en Assistenten in de gezondheidszorg. Beide richtingen hebben één belangrijke overeenkomst: het zorgen voor mensen die hulp nodig hebben.

Maatwerk

Bij ROC Nijmegen bieden wij ook maatwerk aan. Voor als de opleiding of cursus die jouw organisatie of medewerkers nodig hebben er niet bij zit. Een module of lesprogramma afgestemd op de specifieke behoefte van jouw organisatie of medewerkers. Zo blijven jouw medewerkers zich steeds ontwikkelen. Neem hiervoor contact op met een van onze relatiemanagers.

Lees meer over maatwerk
Terug naar boven