Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Toerisme, Luchtvaart & Recreatie

Gastvrijheid is de kern van werken in de sector Toerisme, Luchtvaart & Recreatie. Of je nu stewardess, receptionist of activiteitenbegeleider bent. Staan jouw werknemers open voor een nieuw avontuur en zijn ze bereid hun dienstverlenende kwaliteiten naar een hoger niveau te tillen? Als werkgever kun je bijdragen aan de ontwikkeling van je werknemers.

Duurzaamheid, vergrijzing en de deeleconomie: drie totaal verschillende trends die deze sector gaan veranderen. Zo kiezen klanten in de toekomst misschien vaker voor de trein dan het vliegtuig. Of doen er meer ouderen mee aan sportieve evenementen. En als organisatie kun je je werknemers hierop voorbereiden.

Ook hebben mensen steeds meer vrije tijd, want hoe sneller en efficiënter mensen dingen kunnen doen, des te meer vrije tijd houden ze over. En die vrije tijd besteed men maar wat graag in de reis- en evenementenbranche! Zijn jouw werknemers ready for take off?

De noodzaak voor scholing

Zodra alles weer volledig mag, gaat deze sector dan ook op volle toeren. Heeft jouw personeel de juiste kwaliteiten om te zorgen dat jouw business er straks met kop en schouders bovenuit springt? Een goede ervaring voor jouw gasten is het allerbelangrijkst. Zo komen mensen bij je terug of schrijven ze een mooie aanbeveling. En vergeet ook de kracht van goede mond-op-mond reclame niet. De sector ontwikkelt zich voortdurend en daarom is het belangrijk dat jouw personeel mee groeit.

Draag jij als werkgever bij aan de ontwikkeling van je werknemer? Dan krijgen jullie hier beiden een hoop voor terug. Want door goed werkgeverschap behoud je die waardevolle krachten en dat levert op lange termijn veel op. Ga het gesprek aan en onderzoek wat de wensen en dromen zijn van je medewerkers.

Blijf bij

Heb je medewerkers in dienst die hogerop willen, alsnog een opleiding willen doen om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten of wil je als organisatie op het gebied van duurzaamheid innoveren en hiermee je voordeel doen? Denk dan eens aan de verschillende mogelijkheden die ROC Nijmegen biedt voor werken en leren. Voor de sector Toerisme, Luchtvaart & Recreatie bieden wij alleen maatwerk.

Terug naar boven