Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Mobiliteit, Transport & Logistiek

Jouw onderneming is altijd in beweging! Nieuwe technologische ontwikkelingen zorgen voor allerlei mogelijkheden in het onderhoud, de besturing en de optimale planning van auto’s, vrachtwagens en vliegtuigen. Of jouw werknemers nu zelf achter het stuur (of joystick!) zitten of het transport organiseren: jouw organisatie zorgt ervoor dat werknemers en goederen op tijd en veilig aankomen. Met een opleiding kunnen jouw werknemers kennis bijspijkeren of zich specialiseren. Zo blijft jouw onderneming en de ontwikkeling van jouw werknemers in beweging.

Steeds meer consumenten bestellen online. En dat betekent meer transport. Duurzaamheid speelt een grote rol om de CO2-uitstoot in de transportsector te verlagen. Vrachtwagens en vliegtuigen op elektriciteit of waterstof zijn in de toekomst net zo ‘gewoon’ als elektrische auto’s nu.

Technologische ontwikkelingen zoals robotica maken het mogelijk om vrachtwagens met een joystick aan te sturen. En wellicht zijn er over een tijdje zelfs zelfrijdende vrachtwagens!
Op het vliegveld zien we de trend gezichtsherkenning om reizigers sneller en veilig in te checken. En Artificial Intelligence om bijvoorbeeld vluchten sneller om te boeken.

De noodzaak voor scholing

Wil je als organisatie blijven innoveren op het gebied van duurzaamheid en jouw steentje bijdragen aan het verlagen van de CO2-uitstoot? Beantwoordt jouw organisatie straks de toenemende vraag naar transport? En geef je jouw klanten daarbij de optimale service? Als ondernemer maak je het onderscheid door jouw klanten net dat beetje extra te geven. Zo maak je van eenmalige klanten, vaste klanten.

Als werkgever kun je bijdragen aan de ontwikkeling van jouw werknemers. En hier krijgen jullie beiden een hoop voor terug. Want door goed werkgeverschap behoud je die waardevolle krachten en dat levert op lange termijn veel op. Ga het gesprek aan en onderzoek wat de wensen en dromen zijn van je medewerkers.

Blijf bij

Heb je medewerkers in dienst die hogerop willen of alsnog een opleiding willen doen om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten? Of wil je als organisatie op het gebied van duurzaamheid innoveren en hiermee je voordeel doen? Denk dan eens aan de verschillende mogelijkheden die ROC Nijmegen biedt voor werken en leren.

Maatwerk

Bij ROC Nijmegen bieden wij ook maatwerk aan. Voor als de opleiding of cursus die jouw organisatie of medewerkers nodig hebben er niet bij zit. Een module of lesprogramma afgestemd op de specifieke behoefte van jouw organisatie of medewerkers. Zo blijven jouw medewerkers zich steeds ontwikkelen. Neem hiervoor contact op met een van onze relatiemanagers.

Lees meer over maatwerk

Maatwerk voor jouw bedrijf ? Ik help graag!

Flexibel opleidingsaanbod: Incompany mogelijkheden, maar ook in de avonden en weekenden . Ik maak graag een passend voorstel voor jouw organisatie .

Terug naar boven