Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

ICT & Media

ICT en media zijn onmisbaar voor jouw organisatie. Vrijwel alle documenten, processen en communicatiestromen zijn tegenwoordig afhankelijk van technologie. Lost jouw medewerker graag technische problemen op? En helpt jouw medewerker graag mensen? Met onze ICT-opleidingen zijn de kennis en skills van jouw medewerkers weer helemaal up-to-date om klanten en collega’s te kunnen helpen met hun  hard- en software.

Internet of Things (IoT), Artificial Intelligence (AI), Cyber security, 5G-toepassingen: technologie en digitalisering gaan de wereld de komende tien jaar nog meer veranderen dan ooit. Des te belangrijk om bij te blijven in het vak, dus.

Ontwikkelen jouw medewerkers straks nieuwe manieren om mens en maatschappij te helpen? Jouw organisatie kan het verschil maken. Voor zowel je medewerkers als klanten. En daar heb je gedreven én goed opgeleide ICT’ers voor nodig!

De noodzaak voor scholing

De technologie ontwikkelt zich razendsnel. En zal dat blijven doen. Wil je binnen de ICT & Media-branche bijblijven of zelfs vooroplopen? Dan is het belangrijk dat jouw medewerkers blijven ontwikkelen. Zodat zij alle systemen van binnen en van buiten kennen. Dat is een must bij het helpen van klanten. Ook zijn online veiligheid en privacy belangrijker dan ooit. Jouw werknemers kunnen met de juiste kennis bijvoorbeeld een datalek voorkomen.

Als werkgever kun je bijdragen aan de ontwikkeling van jouw werknemers. En hier krijgen jullie beiden een hoop voor terug. Want door goed werkgeverschap behoud je die waardevolle krachten en dat levert op lange termijn veel op. Ga het gesprek aan en onderzoek wat de wensen en dromen zijn van je medewerkers.

Blijf bij

Droomt jouw medewerker van sleutelen aan slimme apparaten? Zoals wasmachines en vaatwassers die veel water besparen? Of werkt jouw medewerker liever mee aan een cloudoplossing voor een internationaal bedrijf, zodat iedereen ook vanuit huis veilig en zonder gedoe kan samenwerken? ROC Nijmegen biedt verschillende mogelijkheden voor werken en leren. Bekijk daarom eens onderstaande opleidingen:

Maatwerk

Bij ROC Nijmegen bieden wij ook maatwerk aan. Voor als de opleiding of cursus die jouw organisatie of medewerkers nodig hebben er niet bij zit. Een module of lesprogramma afgestemd op de specifieke behoefte van jouw organisatie of medewerkers. Zo blijven jouw medewerkers zich steeds ontwikkelen. Neem hiervoor contact op met een van onze relatiemanagers.

Lees meer over maatwerk

Maatwerk voor jouw bedrijf ? Ik help graag!

Flexibel opleidingsaanbod: Incompany mogelijkheden, maar ook in de avonden en weekenden. Ik maak graag een passend voorstel voor jouw organisatie .

Terug naar boven