Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Bouw & Afbouw

Het bouwen en renoveren van kantoren, huizen, wegen en bruggen is belangrijk werk. Dankzij het vakwerk van professionals in de bouw wonen, werken en reizen we duurzamer, comfortabeler en veiliger. Bouwen jouw werknemers graag aan een duurzame toekomst? Zorg dan ook voor hun toekomst en investeer in een opleiding binnen Bouw & Afbouw!

Met recyclebare materialen, virtual reality en robots bouwen jouw werknemers mee aan de wereld van morgen. Dankzij de innovatieve en duurzame oplossingen die worden ontwikkeld door experts in de bouw, wonen en werken we fijner en veiliger.

In de bouw zitten we midden in de overgang van handmatige ‘2.0-industrie’ naar de digitale 4.0-industrie. Virtual Reality, Artificial Intelligence, robots en 3D-printers zorgen voor nieuwe mogelijkheden in de bouw. En vragen nieuwe skills van jouw werknemers!

De noodzaak van scholing

Een duurzame toekomst: daar zijn goed opgeleide mensen in de bouw voor nodig. Want, wat zijn duurzame materialen en hoe zorg je voor afvalvermindering? Ook neemt de vraag naar goede bouwers toe. Wil jouw medewerker op de hoogte blijven van duurzame oplossingen en innovaties?

Investeren in de kwaliteiten van jouw medewerkers levert altijd iets op. Je draagt bij aan de ontwikkeling en het toekomstperspectief van jouw werknemers. Ga het gesprek aan en ontdek wat hun ambities zijn. Goed opgeleide medewerkers zijn op de toekomst voorbereid. En kunnen hun nieuwe kennis en vaardigheden inzetten voor jouw bedrijf.

Blijf bij

Heb je medewerkers in dienst die hogerop willen, alsnog een opleiding willen doen om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten of wil je als organisatie op het gebied van duurzaamheid innoveren en hiermee je voordeel doen? Denk dan eens aan de verschillende mogelijkheden die ROC Nijmegen biedt voor werken en leren.

Maatwerk

Bij ROC Nijmegen bieden wij ook maatwerk aan. Voor als de opleiding of cursus die jouw organisatie of medewerkers nodig hebben er niet bij zit. Een module of lesprogramma afgestemd op de specifieke behoefte van jouw organisatie of medewerkers. Zo blijven jouw medewerkers zich steeds ontwikkelen. Neem hiervoor contact op met een van onze relatiemanagers.

Lees meer over maatwerk

Maatwerk voor jouw bedrijf ? Ik help graag!

Flexibel opleidingsaanbod: Incompany mogelijkheden, maar ook in de avonden en weekenden. Ik maak graag een passend voorstel voor jouw organisatie .

Terug naar boven