Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Uiterlijke verzorging

Je hebt een goedlopende salon met vaardige werknemers. En jouw team is constant in ontwikkeling. Misschien dromen jouw werknemers ervan om zich door te ontwikkelen tot Haarstylist? Met een opleiding in Uiterlijke Verzorging leren jouw werknemers de kneepjes van het vak. Denk aan hoe je dames en heren moet knippen, wassen en föhnen. Maar ook hoe je gezichtsbehandelingen uitvoert.

Trends op het gebied van uiterlijke verzorging veranderen continu. Kijk maar eens hoe mensen er 30 jaar geleden uitzagen. De kapsels en huidverzorging waren heel anders dan nu. Een van de ontwikkelingen in de kappers- en schoonheidsbranche is bijvoorbeeld de vraag naar kapsalons speciaal voor heren en de vraag naar behandelingen voor huidverbetering.

De noodzaak voor scholing

Naast veranderende trends leren we ook steeds meer over uiterlijke verzorging. Wil jij de toenemende vraag kunnen beantwoorden? Dan zijn goed opgeleide werknemers onmisbaar. Omdat er ook veel concurrentie is, is het van belang dat jouw werknemers zich onderscheiden. Daarom leren we ze naast praktijkvaardigheden ook hoe je met klanten omgaat en hoe je hygiënisch werkt. Ook advies geven is een belangrijk onderdeel.

Investeren in de kwaliteiten van jouw medewerkers levert altijd iets op. Je draagt bij aan de ontwikkeling en het toekomstperspectief van jouw werknemers. Ga het gesprek aan en ontdek wat hun ambities zijn. Goed opgeleide medewerkers zijn op de toekomst voorbereid. En kunnen hun nieuwe kennis en vaardigheden inzetten voor jouw bedrijf.

Blijf bij

Wil jouw werknemer expert worden in het creëren van de mooiste coupes? Of in het zetten van een prachtige balayage? ROC Nijmegen biedt verschillende mogelijkheden voor werken en leren, zoals onderstaande opleiding:

Maatwerk

Bij ROC Nijmegen bieden wij ook maatwerk aan. Voor als de opleiding of cursus die jouw organisatie of medewerkers nodig hebben er niet bij zit. Een module of lesprogramma afgestemd op de specifieke behoefte van jouw organisatie of medewerkers. Zo blijven jouw medewerkers zich steeds ontwikkelen. Neem hiervoor contact op met een van onze relatiemanagers.

 

Lees meer over maatwerk
Terug naar boven