Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Horeca & Bakkerij

In de Horeca & Bakkerij staat werken met mensen centraal. Alles draait om service en persoonlijke aandacht. Ben jij servicegericht en geïnteresseerd in Horeca & Bakkerij? En wil je je graag (nog) een opleiding doen om hogerop te komen of juist te specialiseren? Tijdens de opleiding duik je samen met vakgenoten de diepte in.

Thuisbezorging, duurzaam eten en lokale ingrediënten. Drie trends die er in de horeca en bakkerij spelen. Succesvolle horeca-ondernemers spelen in op de trends van lokale en duurzame gerechten, persoonlijke service en bezorging aan huis.

Gezond, ambachtelijk, duurzaam en vegan, deze trends gaan bij bakkers als zoete broodjes over de toonbank. Steeds vaker kiezen klanten voor producten die écht bijzonder zijn. En dit vraagt om creatieve professionals.

Blijf jezelf ontwikkelen!

De sector is continu in beweging en daarom is het belangrijk dat je meebeweegt. Jong of oud, ontwikkeling is belangrijk! Ga in gesprek met je werkgever of je toekomst en geef aan wat jouw wensen en ambities zijn. Misschien wil je je specialiseren of droom je van een leidinggevende functie in de bakkerij? Maak jouw dromen bespreekbaar en tover deze met een passende opleiding om tot werkelijkheid.

Blijf bij

De sector Horeca & Bakkerij heeft twee richtingen met één belangrijke overeenkomst, namelijk: mensen een zorgeloze en fijne ervaring bezorgen. Ga jij graag aan de slag als kok, gespecialiseerd kok of zelfstandig werkend kok? Binnen ROC Nijmegen zijn er verschillende specialisatiemogelijkheden binnen de richting Horeca. Brood- en banketbakkers volgen de opleiding tot zelfstandig werkend bakker.

Nieuws

Terug naar boven