Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Beveiliging & Defensie

Bijdragen aan veiligheid is verantwoordelijk werk: veilig zijn en je veilig voelen is voor ieder mens ontzettend belangrijk. In Nederland én de rest van de wereld. Wil jij je blijven ontwikkelen of toewerken naar een functie met meer verantwoordelijkheid? Met een opleiding Beveiliging en Defensie bouw je aan je carrière en de toekomst

Technologische ontwikkelingen zoals robotica maken het werk bij Defensie een stuk makkelijker en veiliger. Zo kunnen allerlei voertuigen in de toekomst op basis van GPS zelfstandig rijden. Of door jou bestuurd worden met een joystick!

En natuurlijk krijg je in de toekomst ook hulp van gadgets zoals drones, slimme camera’s en Artificial Intelligence (AI). En ‘big data’ helpt hen om risico’s nog beter te voorspellen. Maar ook handhavers of beveiligers in winkels, bedrijven en op straat krijgen te maken met technologie en snelle (online) communicatie die tegenwoordig mogelijk is tussen werknemer, politie en ambulance.

Blijf je ontwikkelen

Goed opgeleide beveiligers zijn niet alleen heel belangrijk, maar ook hard nodig. Denk aan winkelbeveiliging, mobiele surveillance, portiers- en receptiediensten of particuliere alarmcentrales. Zorg jij dat je op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen? Of wil je hogerop komen of alsnog een opleiding volgen om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten?

Blijf bij

Wil jij je verder verder professionaliseren als handhaver of beveiliger of ligt jouw ambitie bij Defensie? Wat je doel ook is, ROC Nijmegen biedt een passende opleiding waarbij je werken en leren combineert.

Maatwerk voor jouw bedrijf ? Ik help graag!

Flexibel opleidingsaanbod: Incompany mogelijkheden, maar ook in de avonden en weekenden . Ik maak graag een passend voorstel voor jouw organisatie .

 • Endy Kleij

  Telefoonnummer:
  +31 6 3639 61 15

  Endy is relatiebeheerder Zakelijke Dienstverlening en Zorg & Welzijn
  Je kunt haar benaderen met vragen over:

  • LLO-trajecten voor de zakelijke dienstverlening 
  • Juridische LLO-trajecten 
  • LLO-trajecten voor Marketing, Communicatie en Evenementorganisatie (MCE)  
  • LLO-trajecten voor Financiële beroepen 
  • LLO-trajecten voor Office- & Managementassistent 
  • LLO-trajecten op het gebied van Zorg en Welzijn
  • Maatwerk-oplossingen
Terug naar boven