Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Toerisme, Luchtvaart & Recreatie

Gastvrijheid is de kern van werken in de sector Toerisme, Luchtvaart & Recreatie. Of je nu stewardess, receptionist of activiteitenbegeleider bent. Sta jij open voor een nieuw avontuur en ben je bereid je dienstverlenende kwaliteiten naar een hoger niveau te tillen? Dan is een opleiding bij ROC Nijmegen iets voor jou!

Duurzaamheid, vergrijzing en de deeleconomie: drie totaal verschillende trends die deze sector gaan veranderen. Zo kiezen klanten in de toekomst misschien vaker voor de trein dan het vliegtuig. Of doen er meer ouderen mee aan sportieve evenementen. En als ambitieuze medewerkers kun je je hierop voorbereiden.

Ook hebben mensen steeds meer vrije tijd, want hoe sneller en efficiënter mensen dingen kunnen doen, des te meer vrije tijd houden ze over. En die vrije tijd besteed men maar wat graag in de reis- en evenementenbranche! Ben jij ready for take off?

Blijf je ontwikkelen!

Zodra alles weer volledig mag, gaat deze sector dan ook op volle toeren. Heb jij de juiste kwaliteiten en ambitie om te zorgen dat jouw business er straks met kop en schouders bovenuit springt? Een goede ervaring voor jouw gasten is het allerbelangrijkst. Zo komen mensen bij je terug of schrijven ze een mooie aanbeveling. En vergeet ook de kracht van goede mond-op-mond reclame niet. De sector ontwikkelt zich voortdurend en daarom is het belangrijk dat jij mee groeit.

Blijf bij

Wil jij hogerop, of alsnog een opleiding doen om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten? Of ben je geinteresseerd om voor jouw organisatie je verder te verdiepen op het gebied van duurzaamheid innoveren? Denk dan eens aan de verschillende mogelijkheden die ROC Nijmegen biedt voor werken en leren.


Maatwerk

Voor de sector Toerisme, Luchtvaart & Recreatie bieden wij alleen maatwerk.

Lees meer over maatwerk
Terug naar boven