Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Techniek & Engineering

Wie in de sector techniek en engineering werkt, ontwerpt de toekomst. Als geen ander weet jij natuurlijk dat de ontwikkelingen daar razendsnel gaan. Continue scholing is dus echt een must: zowel voor de groei van je eigen vaardigheden als voor de groei voor jouw organisatie.  

Machines, systemen en robotica spelen een steeds grotere rol in onze dagelijkse wereld. De uitrol van 5G versnelt deze trend alleen nog maar. Op de werkvloer verschijnen steeds meer 3D-printers en robots die jouw werknemers helpen bij het ontwerpen en onderhouden van installaties. Heel belangrijk dus dat je weet hoe je met deze ‘digitale collega’s’ kunnen werken!

Ook duurzaamheid heeft een enorme impact. Materialen, energieverbruik en productieprocessen moeten voldoen aan steeds strengere eisen. Dat vraagt om mensen met creatieve oplossingen. En met een hart voor de wereld om hen heen.

Blijf in ontwikkeling!

In een sector waar de ontwikkelingen in een razend tempo gaan, is het belangrijk om op de hoogte te blijven van deze ontwikkelingen. Ga met je leidinggevende in gesprek over je wensen en ambities en kijk welke opleiding of cursus hier het beste bij aansluit. Zo wordt jouw werk nog leuker! En wellicht zorgt het er ook voor dat je hogerop komt en je kansen op de arbeidsmarkt vergroot.

Blijf bij

Wil jij je kennis van bijvoorbeeld mechatronica of energietechniek uitbreiden? Doorgroeien naar projectmanager? Wat jouw doel ook is: ROC Nijmegen biedt passende opleidingen waarin je werken en leren combineert. Bekijk alle opleidingen van ROC Nijmegen hieronder.

Maatwerk voor jouw bedrijf ? Ik help graag!

Flexibel opleidingsaanbod: Incompany mogelijkheden, maar ook in de avonden en weekenden . Ik maak graag een passend voorstel voor jouw organisatie .

Terug naar boven