Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Zakelijke Dienstverlening

In de zakelijke dienstverlening is het belangrijk om bij te blijven en je door te ontwikkelen. Geldt dit ook voor jou? Volg dan een opleiding of cursus bij ROC Nijmegen.

Binnen de Zakelijke dienstverlening spelen een groot aantal trends. Digitalisering en automatisering zijn zomaar een paar voorbeelden waar je niet omheen kunt. Het is belangrijk dat je om kunt gaan met verschillende computersystemen en kleine ICT problemen kunnen oplossen. Maar in deze branche maak je juist het onderscheid door persoonlijke aandacht. Gastvrijheid en behulpzaamheid zijn dan ook onmisbare eigenschappen.

Ook de inzet van data wordt steeds belangrijker. Met behulp van slimme tools kun je onderbouwde beslissingen op basis van data nemen. Dit soort systemen en technieken maken jouw werk als professional in de toekomst een stuk efficiënter.

Blijf je ontwikkelen!

Voor iedere (grotere) organisatie zijn specialisten binnen de zakelijke dienstverlening onmisbaar. Als je bijvoorbeeld aan de slag gaat binnen de HR, dan is het nodig om je te verdiepen in de wereld van wetten en recht. Alleen dan kun je op de juiste manier geschillen oplossen. Technologie maakt allerlei administratie processen makkelijker. En big data geeft je meer inzicht dan ooit. Kennis van en interesse in deze trends en systemen is hierbij onmisbaar. Alleen zo kun de juiste conclusies trekken. Blijf daarom op de hoogte van alle ontwikkelingen in je vakgebied.

Blijf bij

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen of je doorontwikkelen in je vakgebied? Volg dan een opleiding bij ROC Nijmegen

Maatwerk

Voor de sector Zakelijke Dienstverlening bieden wij momenteel alleen maatwerk.

Lees meer over maatwerk

Maatwerk voor jouw bedrijf ? Ik help graag!

Flexibel opleidingsaanbod: Incompany mogelijkheden, maar ook in de avonden en weekenden . Ik maak graag een passend voorstel voor jouw organisatie .

 • Endy Kleij

  Telefoonnummer:
  +31 6 3639 61 15

  Endy is relatiebeheerder Zakelijke Dienstverlening en Zorg & Welzijn
  Je kunt haar benaderen met vragen over:

  • LLO-trajecten voor de zakelijke dienstverlening 
  • Juridische LLO-trajecten 
  • LLO-trajecten voor Marketing, Communicatie en Evenementorganisatie (MCE)  
  • LLO-trajecten voor Financiële beroepen 
  • LLO-trajecten voor Office- & Managementassistent 
  • LLO-trajecten op het gebied van Zorg en Welzijn
  • Maatwerk-oplossingen
Terug naar boven