Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Uiterlijke verzorging

Je werkt in een goedlopende salon en je wil je graag doorontwikkelen. Misschien wel tot Haarstylist? Met een opleiding in Uiterlijke Verzorging leren we je de kneepjes van het vak. Denk aan hoe je dames en heren moet knippen, wassen en föhnen. Maar ook hoe je gezichtsbehandelingen uitvoert.

Trends op het gebied van uiterlijke verzorging veranderen continu. Kijk maar eens hoe mensen er 30 jaar geleden uitzagen. De kapsels en huidverzorging waren heel anders dan nu. Een van de ontwikkelingen in de kappers- en schoonheidsbranche is bijvoorbeeld de vraag naar kapsalons speciaal voor heren en de vraag naar behandelingen voor huidverbetering.

Blijf jezelf ontwikkelen!

Naast veranderende trends leren we ook steeds meer over uiterlijke verzorging. Wil jij op de hoogte blijven van de laatst ontwikkelingen? Dat is het belangrijk om je te blijven ontwikkelen. Omdat er ook veel concurrentie is, is het van belang dat je je kunt onderscheiden van de rest. Daarom leren we je naast praktijkvaardigheden ook hoe je met klanten omgaat en hoe je hygiënisch werkt. Ook advies geven is een belangrijk onderdeel.

Blijf bij

Wil jij expert worden in het creëren van de mooiste coupes? Of in het zetten van een prachtige balayage? ROC Nijmegen biedt op het gebied van uiterlijke verzorging mogelijkheden voor werken en leren.

Terug naar boven