Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

ICT & Media

ICT en media zijn onmisbaar voor jouw organisatie. Vrijwel alle documenten, processen en communicatiestromen zijn tegenwoordig afhankelijk van technologie. Los jij graag technische problemen op? En help je graag mensen? Met onze ICT-opleidingen zijn jouw kennis en skills weer helemaal up-to-date om klanten en collega’s te kunnen helpen met hun hard- en software.

Internet of Things (IoT), Artificial Intelligence (AI), Cyber security, 5G-toepassingen: technologie en digitalisering gaan de wereld de komende tien jaar nog meer veranderen dan ooit. Des te belangrijk om bij te blijven in het vak, dus.

Ontwikkel jij straks nieuwe manieren om mens en maatschappij te helpen? Jij kan het verschil maken. Voor zowel je collega's als klanten.

Blijf je ontwikkelen!

De technologie ontwikkelt zich razendsnel. En zal dat blijven doen. Wil je binnen de ICT & Media-branche bijblijven of zelfs vooroplopen? Dan is het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Zodat je alle systemen van binnen en van buiten kent. Dat is een must bij het helpen van klanten. Ook zijn online veiligheid en privacy belangrijker dan ooit. Jij kunt met de juiste kennis bijvoorbeeld een datalek voorkomen.

Om gemotiveerd en geïnspireerd te blijven is het belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen. Ga daarom in gesprek met je werkgever over jouw wensen en ambities.

Blijf bij

Droom jij van sleutelen aan slimme apparaten? Zoals wasmachines en vaatwassers die veel water besparen? Of werk jij liever mee aan een cloudoplossing voor een internationaal bedrijf, zodat iedereen ook vanuit huis veilig en zonder gedoe kan samenwerken? ROC Nijmegen biedt verschillende mogelijkheden voor werken en leren. Bekijk daarom eens onderstaande opleidingen:

Maatwerk voor jouw bedrijf ? Ik help graag!

Flexibel opleidingsaanbod: Incompany mogelijkheden, maar ook in de avonden en weekenden . Ik maak graag een passend voorstel voor jouw organisatie .

Terug naar boven