Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Bouw & Afbouw

Het bouwen en renoveren van kantoren, huizen, wegen en bruggen is belangrijk werk. Dankzij het vakwerk van professionals in de bouw wonen, werken en reizen we duurzamer, comfortabeler en veiliger. Bouwen jij graag mee aan een duurzame toekomst? Volg dan een opleiding bij ROC Nijmegen.

Met recyclebare materialen, virtual reality en robots bouw jij mee aan de wereld van morgen. Dankzij de innovatieve en duurzame oplossingen die worden ontwikkeld door experts in de bouw, wonen en werken we fijner en veiliger.

In de bouw zitten we midden in de overgang van handmatige ‘2.0-industrie’ naar de digitale 4.0-industrie. Virtual Reality, Artificial Intelligence, robots en 3D-printers zorgen voor nieuwe mogelijkheden in de bouw. En vragen nieuwe kennis en skills!

Blijf je ontwikkelen!

Een duurzame toekomst: daar zijn goed opgeleide mensen in de bouw voor nodig. Want, wat zijn duurzame materialen en hoe zorg je voor afvalvermindering? Ook neemt de vraag naar goede bouwers toe. Wil jij op de hoogte blijven van duurzame oplossingen en innovaties? Verdiep je dan eens in een (vervolg)opleiding bij ROC Nijmegen.

Blijf bij

Wil je een volgende stap maken in je carriere, wil je je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten of wil je als organisatie op het gebied van duurzaamheid innoveren en hiermee je voordeel doen? Denk dan eens aan de verschillende mogelijkheden die ROC Nijmegen biedt voor werken en leren.

Maatwerk voor jouw bedrijf ? Ik help graag!

Flexibel opleidingsaanbod: Incompany mogelijkheden, maar ook in de avonden en weekenden . Ik maak graag een passend voorstel voor jouw organisatie .

Terug naar boven