Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Scholing en subsidies

Hoe blijf je aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt? Meegaan met de ontwikkelingen in een beroep is belangrijk. Het volgen van een opleiding of cursus helpt hierbij. Scholing is de investering dubbel en dwars waard. Waarom, dat lees je in dit artikel. Én hoe je mogelijk een vergoeding kunt krijgen voor de kosten.

Voordelen van scholing voor werknemers en werkzoekenden

Je wilt jezelf omscholen of bijscholen? Dit zijn de pluspunten van scholing voor jou:

Scholingsmogelijkheden aanbieden? Dit zijn de voordelen voor de werkgever:

Subsidies voor scholing

Scholing kost veel… toch? Dat hoeft niet zo te zijn.. Er bestaan regelingen voor financiële steun voor scholing. Onze Rijksoverheid vindt het belangrijk dat mensen aan het werk komen en blijven. De overheid biedt daarom in veel gevallen een steuntje in de rug. Voor werkgevers zijn er verschillende subsidies die ondersteunen in de kosten van scholing. 

Scholing: investeren in tijd

Jezelf of je personeel laten opleiden betekent ook dat je moet investeren in tijd. ROC Nijmegen biedt mogelijkheden voor cursussen of opleidingstrajecten op de werkplek. Voor een deel of zelfs helemaal op locatie. Plaatsnemen in de schoolbanken hoeft dus niet altijd nodig te zijn. Neem contact op met onze relatiebeheerders voor de mogelijkheden op maat.

Terug naar boven