Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Relatiebeheerders

Maatwerk voor jouw bedrijf? Ik help graag!

 De arbeidsmarkt verandert snel. Daarom is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. ROC Nijmegen biedt verschillende (deeltijd)opleidingen, cursussen en trainingen die jou en jouw medewerkers weer helemaal up-to-date brengen.

Sluit ons huidige aanbod niet helemaal aan op de wensen van jouw organisatie en medewerkers? ROC Nijmegen biedt ook maatwerk trajecten aan. Neem voor een passend voorstel contact op met een van onze relatiebeheerders.

Laatste blogs

 • Even voorstellen: Marloes Steeg

  Jezelf je leven lang ontwikkelen is steeds belangrijker. Het volgen van één of meerdere vakken via het voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo) kan daarbij helpen. Als je als tandartsassistent bijvoorbeeld hbo-tandheelkunde wil volgen, heb je het vak biologie op havo-niveau nodig. Dat kun je bij ons volgen. Ik ben jouw aanspreekpunt voor alle vragen over vavo. Ik kijk graag samen met jou...

  Geplaatst op 31 augustus 2021

 • Even voorstellen: Saskia Leenders - van der Linden

  “Een Leven Lang Ontwikkelen is voor mij: jezelf constant uitdagen en grip op je eigen toekomst blijven houden.” Bedrijven in de techniek, mobiliteit en logistiek zijn constant in beweging. Er gebeurt veel en de tekorten op de arbeidsmarkt zijn groot. Goede omscholing of bijscholing van je (potentiële) medewerkers is dus onmisbaar. Ik denk met je mee hoe je jouw Leven Lang Ontwikkelen-traject -...

  Geplaatst op 31 augustus 2021

 • Even voorstellen: Endy Kleij

  Voor mij staat Leven Lang Ontwikkelen (LLO) voor kansen pakken. Wat vind je leuk, waar ben je goed in én wat heb je nodig om je kwaliteiten te benutten? Met gerichte bij- of omscholing maak je jezelf toekomstbestendig. Als relatiebeheerder help ik je daarbij. Vol enthousiasme.

  Geplaatst op 31 augustus 2021

 • Even voorstellen: Fieke Snijders

  Meedenken hoe ROC Nijmegen dé opleidingspartner wordt en blijft voor het werkveld Zorg en Welzijn. Met onze opleidingen anticiperen op de ontwikkelingsbehoefte. En deze vormgeven en uitvoeren met mijn collega’s in de onderwijsteams. Dat is wat ik doe!

  Geplaatst op 31 augustus 2021

 • Even voorstellen: Asha Panday

  “Door goed te weten wat er speelt, kunnen we passende scholingstrajecten bieden aan praktisch geschoolde mensen. Daarom verbind ik met veel enthousiasme ROC Nijmegen met partners in de regio.

  Geplaatst op 31 augustus 2021

Terug naar boven