Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Even voorstellen: Endy Kleij

Voor mij staat Leven Lang Ontwikkelen (LLO) voor kansen pakken. Wat vind je leuk, waar ben je goed in én wat heb je nodig om je kwaliteiten te benutten? Met gerichte bij- of omscholing maak je jezelf toekomstbestendig. Als relatiebeheerder help ik je daarbij. Vol enthousiasme.

Wie is Endy?

Van sporten tot reizen, knuffels haken voor het goede doel tot kasten van IKEA in elkaar zetten, bakken en tuinieren. Als echte duizendpoot houd ik me met van alles bezig. Ik ben een trotse moeder van drie kinderen en al ruim 30 jaar getrouwd.

Twaalf jaar geleden ben ik gestart bij ROC Nijmegen als managementassistent en doorgegroeid naar coördinator Beroepspraktijkvorming (BPV). Leven Lang Ontwikkelen, dat doe ik zelf ook. Inmiddels heb ik mij ontwikkeld tot relatiebeheerder. Ik help je met jouw LLO-trajecten op het gebied van zakelijke dienstverlening. Zo verbind ik het bedrijfsleven met het onderwijs.

Relatiebeheer: LLO verbinden met het werkveld

Ik weet hoe belangrijk het is om verbinding te leggen met het werkveld. Alleen zo sluit je aan op de scholingsbehoefte van jouw bedrijf of jouw wensen als student. Mijn persoonlijke doel is om een zinvolle bijdrage te leveren aan jouw LLO-traject. Samen ontdekken we de valkuilen en werken we oplossingsgericht samen. Gericht op de toekomst kijken we hoe we jou of jouw medewerkers toekomstproof kunnen maken.

Om dit te doen, werk ik samen met de onderwijsteams en bedrijven in de regio. Zo ontdekken we stageplekken en innovaties uit het werkveld. Daar stemmen we onze opleidingen weer op af. Mijn uitdaging is om de behoefte uit het bedrijfsleven en die van studenten te verbinden met onze opleidingen. Zo werken we samen aan Leven Lang ontwikkelen.

 

Ik kan je helpen met vragen over: 

Maatwerk voor jouw bedrijf ? Ik help graag!

Flexibel opleidingsaanbod: Incompany mogelijkheden, maar ook in de avonden en weekenden. Ik maak graag een passend voorstel voor jouw organisatie .

 • Endy Kleij

  Telefoonnummer:
  +31 6 3639 61 15

  Endy is relatiebeheerder Zakelijke Dienstverlening en Zorg & Welzijn
  Je kunt haar benaderen met vragen over:

  • LLO-trajecten voor de zakelijke dienstverlening 
  • Juridische LLO-trajecten 
  • LLO-trajecten voor Marketing, Communicatie en Evenementorganisatie (MCE)  
  • LLO-trajecten voor Financiële beroepen 
  • LLO-trajecten voor Office- & Managementassistent 
  • LLO-trajecten op het gebied van Zorg en Welzijn
  • Maatwerk-oplossingen
Terug naar boven