Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Blogs door relatiebeheerders

 • Even voorstellen: Saskia Leenders - van der Linden

  “Een Leven Lang Ontwikkelen is voor mij: jezelf constant uitdagen en grip op je eigen toekomst blijven houden.” Bedrijven in de techniek, mobiliteit en logistiek zijn constant in beweging. Er gebeurt veel en de tekorten op de arbeidsmarkt zijn groot. Goede omscholing of bijscholing van je (potentiële) medewerkers is dus onmisbaar. Ik denk met je mee hoe je jouw Leven Lang Ontwikkelen-traject -...

 • Even voorstellen: Marloes Steeg

  Jezelf je leven lang ontwikkelen is steeds belangrijker. Het volgen van één of meerdere vakken via het voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo) kan daarbij helpen. Als je als tandartsassistent bijvoorbeeld hbo-tandheelkunde wil volgen, heb je het vak biologie op havo-niveau nodig. Dat kun je bij ons volgen. Ik ben jouw aanspreekpunt voor alle vragen over vavo. Ik kijk graag samen met jou...

 • Even voorstellen: Fieke Snijders

  Meedenken hoe ROC Nijmegen dé opleidingspartner wordt en blijft voor het werkveld Zorg en Welzijn. Met onze opleidingen anticiperen op de ontwikkelingsbehoefte. En deze vormgeven en uitvoeren met mijn collega’s in de onderwijsteams. Dat is wat ik doe!

 • Even voorstellen: Endy Kleij

  Voor mij staat Leven Lang Ontwikkelen (LLO) voor kansen pakken. Wat vind je leuk, waar ben je goed in én wat heb je nodig om je kwaliteiten te benutten? Met gerichte bij- of omscholing maak je jezelf toekomstbestendig. Als relatiebeheerder help ik je daarbij. Vol enthousiasme.

 • Even voorstellen: Asha Panday

  “Door goed te weten wat er speelt, kunnen we passende scholingstrajecten bieden aan praktisch geschoolde mensen. Daarom verbind ik met veel enthousiasme ROC Nijmegen met partners in de regio.

Terug naar boven