Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Even voorstellen: Saskia Leenders - van der Linden

“Een Leven Lang Ontwikkelen is voor mij: jezelf constant uitdagen en grip op je eigen toekomst blijven houden.”

Bedrijven in de techniek, mobiliteit en logistiek zijn constant in beweging. Er gebeurt veel en de tekorten op de arbeidsmarkt zijn groot. Goede omscholing of bijscholing van je (potentiële) medewerkers is dus onmisbaar. Ik denk met je mee hoe je jouw Leven Lang Ontwikkelen-traject - of dat van je medewerkers - vormgeeft.

Wie is Saskia?

Sinds 1 december 2020 ben ik werkzaam als relatiebeheerder. Mijn doel is om onderwijsteams, jou als klant en andere partijen te verbinden op het gebied van Leven Lang Ontwikkelen. Heb jij vragen over een LLO-traject? Dan ben ik je aanspreekpunt en help ik je met advies of informatie.

Eerder heb ik tien jaar voor een internationale recruitment-specialist in de financiële wereld gewerkt. Ook was ik actief als Trainer/Adviseur en een korte periode als zelfstandige binnen de recruitment.

Ik heb een heerlijk druk gezin, ik bootcamp en geniet van etentjes met mijn man of vrienden. Ook sta ik graag langs de lijn bij een hockeywedstrijd van mijn kinderen.

Wat mag je verwachten van een LLO-traject?

Dankzij mijn jarenlange klantcontact-ervaring bij allerlei bedrijven weet ik één ding heel zeker: transparantie en focus brengen je het verst. Ik vind het daarom belangrijk om langetermijnrelaties op te bouwen. Wederzijds vertrouwen, daar bouw je een stevig LLO-traject op.

Je kunt mij benaderen voor alle soorten opleidingsvraagstukken. Als relatiebeheerder ben ik jouw aanspreekpunt op het gebied van LLO. Ik denk met je mee en regel alle activiteiten rondom aanbod en uitvoering van het Leven Lang Ontwikkelen-traject van jou of je medewerkers.

Ik kan je helpen met vragen over:

Maatwerk voor jouw bedrijf ? Ik help graag!

Flexibel opleidingsaanbod: Incompany mogelijkheden, maar ook in de avonden en weekenden . Ik maak graag een passend voorstel voor jouw organisatie .

Terug naar boven