Even voorstellen: Demian Hoogland

Een Leven Lang Ontwikkelen (LLO) staat voor mij voor grip op je eigen toekomst. Welke dromen je ook wil verwezenlijken, je hebt de juiste vaardigheden nodig. Zo floreer je in je werk en ben je duurzaam inzetbaar. Gelukkig zijn met wat je doet en dat kunnen blijven doen. Dat is belangrijk, ook in de hospitality-branche.

Demian Hoogland

Relatiebeheerder Hospitality & Praktijkleerroute

Demian Hoogland

Wie is Demian?

Ik werk sinds februari 2021 bij ROC Nijmegen als relatiebeheerder voor de hospitality-branche.

Eerder heb ik diverse rollen vervuld op het gebied van hospitality, sales en evenementen in het bedrijfsleven. Mijn oudste zus is hospitality coach voor het bedrijfsleven. Zij houdt mij scherp.

Wat mij zo aanspreekt aan hospitality is het gevoel van gastvrijheid overbrengen. Ik wil daarom dat je als student, klant of als bedrijf dat kan blijven doen in de veranderende wereld om ons heen. Zijn de vaardigheden van nu nog wel van toepassing? Door de juiste set aan skills en vaardigheden aan te bieden in ons onderwijs, zijn we klaar voor de toekomst.

Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn gezin, vrienden en familie onder het genot van een zelfgemaakt hapje of drankje. Mijn eigen Leven Lang Ontwikkelen-traject bestaat uit mijn twee kinderen. Ook heb ik jarenlang op hoog niveau gevolleybald en ben ik coach geweest.

Leven Lang Ontwikkelen in de hospitality-branche

Als relatiebeheerder van het thema Hospitality & Praktijkleerroute ben ik een matchmaker tussen het bedrijfsleven en het onderwijs. De huidige of toekomstige medewerkers en studenten staan aan het roer. Samen vullen we de behoefte aan gevraagde vaardigheden in. Of het nu gaat om her- om-, of bijscholing, volwaardige mbo-diploma’s, keuzedelen, mbo-certificaten of praktijkverklaringen: we staan voor elke vraag open.

Voorbereiden op de arbeidsmarkt van morgen

Ik wil alles in het werk stellen om aan de scholingsbehoefte van jou als werkgever en jouw (toekomstige) werknemers te voldoen. Voor nu, en nog belangrijker, voor de arbeidsmarkt van het Rijk van Nijmegen van morgen.

Een mooi voorbeeld hiervan is de samenwerking met het Werkgevers Servicepunt Rijk van Nijmegen. Zij hebben ons gevraagd mee te denken over praktijkbewijzen voor de horeca. Dit toont wat mij betreft aan dat we op het gebied van regionaal onderwijs als serieuze gesprekspartner worden gezien. We zijn als LLO-aanbieder actief betrokken bij de ontwikkelingen van onze regionale arbeidsmarkt.

Ik kan je helpen met vragen over:

  • LLO-trajecten voor Toerisme
  • LLO-trajecten Recreatie
  • LLO-trajecten Luchtvaartdienstverlening
  • LLO-trajecten Horeca
  • LLO-trajecten Brood en Banket
  • LLO-trajecten Facilitaire Dienstverlening
  • de Praktijkleerroute
  • Maatwerk-trajecten