Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Sport & Bewegen

Stap-voor-stap dichterbij je doel: dat is een instelling die hoort bij een sportieve mindset. En deze mindset geef jij weer door aan jouw klanten. Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière en willen je graag een (vervolg)opleiding doen om hogerop te komen of juist te specialiseren? Met een opleiding binnen Sport en Bewegen bouw jij stap-voor-stap aan jouw toekomst.

De boodschappen worden aan huis bezorgd, een kaartje sturen doen we met één klik op de knop en ook kleding laten we steeds vaker thuisbezorgen. Kortom, heel veel zaken regelen we vanuit onze luie stoel. Waardoor we steeds minder hóéven te bewegen.

In de toekomst neemt de digitalisering steeds verder toe. Het aantal mensen met overgewicht, thuiswonende ouderen en werknemers die de hele dag zitten blijft groeien. Daarom wordt gezondheid alleen maar belangrijker. Jij kunt hierin straks het verschil maken. Heb jij creatieve ideeën en vaardigheden om hen in beweging te krijgen?

Blijf in ontwikkeling!

Steeds meer mensen komen in beweging om hun gezondheid te verbeteren. En jij kunt daarbij helpen. Wil jij jouw klanten begeleiden met bewegen of ze enthousiasmeren voor sportactiviteiten? Goed opgeleid zijn is dan cruciaal. Met een (vervolg)opleiding bij ROC Nijmegen zorg jij ervoor dat je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties.

Blijf bij

Wil jij hogerop of alsnog een opleiding volgen om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten? Of wil je op het gebied van beweging innoveren? Op het gebied van sport en bewegen biedt ROC Nijmegen momenteel alleen maatwerktrajecten aan. Lijkt jou dit interessant? Ga hierover dan in gesprek met je werkgever.

Maatwerk

Voor de sector Sport & Bewegen bieden wij alleen maatwerk.

Lees meer over maatwerk
Terug naar boven