Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Mobiliteit, Transport & Logistiek

Werk je of wil graag werken in de sector Mobiliteit, Transport & Logistiek? Logisch! Want deze sector is altijd in beweging! Nieuwe technologische ontwikkelingen zorgen voor allerlei mogelijkheden in het onderhoud, de besturing en de optimale planning van auto’s, vrachtwagens en vliegtuigen. Of je nu zelf achter het stuur (of joystick!) zitten of het transport organiseert: jij zorgt ervoor dat mensen en goederen op tijd en veilig aankomen. Met een opleiding bij ROC Nijmegen kun je je kennis bijspijkeren of je specialiseren.

Steeds meer consumenten bestellen online. En dat betekent meer transport. Duurzaamheid speelt een grote rol om de CO2-uitstoot in de transportsector te verlagen. Vrachtwagens en vliegtuigen op elektriciteit of waterstof zijn in de toekomst net zo ‘gewoon’ als elektrische auto’s nu.

Technologische ontwikkelingen zoals robotica maken het mogelijk om vrachtwagens met een joystick aan te sturen. En wellicht zijn er over een tijdje zelfs zelfrijdende vrachtwagens!

Op het vliegveld zien we de trend gezichtsherkenning om reizigers sneller en veilig in te checken. En Artificial Intelligence om bijvoorbeeld vluchten sneller om te boeken.

Blijf je ontwikkelen!

Wil jouw organisatie zich blijven innoveren op het gebied van duurzaamheid en een steentje bijdragen aan het verlagen van de CO2-uitstoot? Beantwoordt jouw organisatie straks de toenemende vraag naar transport? En geef jij je klanten daarbij de optimale service? Als bedrijf maak je het onderscheid door jouw klanten net dat beetje extra te geven. Zo maak je van eenmalige klanten, vaste klanten. Daarom is het belangrijk om je te blijven ontwikkelen en je kennis en vaardigheden up-to-date te houden!

Blijf bij

Wil jij graag hogerop of wil je alsnog een carrière in deze sector? Denk dan eens aan de verschillende mogelijkheden die ROC Nijmegen biedt voor werken en leren.

Maatwerk voor jouw bedrijf ? Ik help graag!

Flexibel opleidingsaanbod: Incompany mogelijkheden, maar ook in de avonden en weekenden. Ik maak graag een passend voorstel voor jouw organisatie .

Terug naar boven