Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Zorg

Een hart voor de zorg. Dat is wat je hebt! Ook hou jij in stressvolle situaties altijd het hoofd koel en vanzelfsprekend werken je graag met mensen. Willen jij graag een (vervolg)opleiding doen om hogerop te komen of juist te specialiseren? Goed opgeleide zorgmedewerkers zijn heel waardevol en ontzettend hard nodig.

In ziekenhuizen komen er steeds meer banen bij. En ook in de ouderenzorg zijn veel extra medewerkers nodig.
Ook wordt de gezondheidszorg steeds duurzamer. Voor het vullen van een gaatje zijn straks bijvoorbeeld minder afvalstoffen nodig. En in de toekomst gaat een steeds groter deel van de zorg digitaal. Denk aan een digitale apotheek en zelfs een digitale arts.

Blijf je ontwikkelen!

Voor het geven van de juiste verzorging, behandeling of medicatie is een goede opleiding heel belangrijk. Net zo belangrijk zijn jouw dromen: waar zie jij jezelf in de toekomst en welke ambities heb je? Bespreek deze plannen met jouw werkgever en laat je dromen uitkomen met een passende opleiding.

Benieuwd naar de volledige uitzending van de linker video, bekijk deze video op YouTube

Blijf bij

Wil jij hogerop of alsnog een opleiding volgen om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten? Denk dan eens aan de verschillende mogelijkheden die ROC Nijmegen biedt voor werken en leren. Binnen het domein Zorg kun je kiezen uit Verpleging & Verzorging en Assistenten in de gezondheidszorg. Beide richtingen hebben één belangrijke overeenkomst: het zorgen voor mensen die hulp nodig hebben.

Maatwerk voor jouw bedrijf ? Ik help graag!

Flexibel opleidingsaanbod: Incompany mogelijkheden, maar ook in de avonden en weekenden. Ik maak graag een passend voorstel voor jouw organisatie .

 • Endy Kleij

  Telefoonnummer:
  +31 6 3639 61 15

  Endy is relatiebeheerder Zakelijke Dienstverlening en Zorg & Welzijn
  Je kunt haar benaderen met vragen over:

  • LLO-trajecten voor de zakelijke dienstverlening 
  • Juridische LLO-trajecten 
  • LLO-trajecten voor Marketing, Communicatie en Evenementorganisatie (MCE)  
  • LLO-trajecten voor Financiële beroepen 
  • LLO-trajecten voor Office- & Managementassistent 
  • LLO-trajecten op het gebied van Zorg en Welzijn
  • Maatwerk-oplossingen
Terug naar boven