Kom jij sfeer proeven bij een opleiding? Dat kan door een keer mee te lopen. Je bezoekt een opleiding op locatie, loopt een dagdeel mee en je hebt contact met een student van de opleiding. Maak mee of een opleiding aan ROC Nijmegen iets voor jou is!

Voor wie?

Je bent vierdejaars vmbo-leerling of je bent havo-leerling die een overstap naar het mbo wil maken.

Hoe kies je een opleiding?

ROC Nijmegen biedt voor meerdere opleidingen een meeloopmoment. Kies een opleiding die bij je vooropleiding past.

Om de juiste opleiding uit te kiezen voor een meeloopmoment, kun je eerst wat meer over een opleiding lezen op onze website. Weet je al wel in welke opleiding je geïnteresseerd bent? Ga dan direct naar de opleiding van jouw keuze op de website.

Hoe kun je je aanmelden?

Naast de informatie over de opleiding op onze website staan de meeloopdata vermeld. Kies voor een datum en meld je vervolgens direct aan. De meeloopmomenten worden tot 31 maart 2017 aangeboden.

Hoe werkt het verder?

Na aanmelding ontvangen jij en je mentor of decaan een bevestigingsmail. Ook ontvangen je ouders een brief waarop de datum en het tijdstip van jouw meeloopmoment staan vermeld.

Bereid je goed voor. Zet bijvoorbeeld je vragen alvast op papier. Misschien heb je via je mentor of decaan een opdrachtenboekje ontvangen.

Kun je er op het laatste moment niet bij zijn? Als je door ziekte of een andere oorzaak niet kunt komen, horen wij dat graag op tijd via kom@roc-nijmegen.nl

Meer informatie

     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten