Op Ontdekdezorg.nl staan ruim 600 verhalen van professionals in de zorg. Ook zeven studenten van ROC Nijmegen zijn geïnterviewd en gefotografeerd voor #Ikzorg. Hoe is het om in de zorg te werken? 

Fotoshoot“Hoe verder ik kom in de opleiding, hoe leuker ik het vind,” zegt Janine, één van de deelnemende studenten aan de campagne #Ikzorg van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Ontdek de verhalen

Onze deelnemende studenten Bram, Zohal, Marina, Yentl, Janine, Luuk en Daniëlle hebben prachtige verhalen en sterke motivaties waarom zij kiezen voor een opleiding in de sector Zorg en Welzijn. Kijk snel op de website van #Ikzorg en ontdek waarom zij graag in de zorg willen werken. Én waarom het misschien iets voor jou zou kunnen zijn.

Veel baankansen

Waarom kies je voor een vak in de zorg? De campagne #Ikzorg laat zien hoe divers, breed en betekenisvol werken in de zorg is. En wil zo iets doen aan het dreigend tekort van 125.000 zorg- en welzijnsmedewerkers in 2022.

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten