Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

ROC Nijmegen bouwt aan de toekomst

Geplaatst op 04 september 2023

Samen met onze studenten, docenten en partners bouwt ROC Nijmegen aan de toekomst van onze regio. Een regio die vraagt om vakmensen. Daarom passen we onze locaties aan op de Campusbaan, de Heyendaalseweg en de Energieweg. Stap voor stap maken we de locaties klaar voor de toekomst. Zo kunnen we blijven voldoen aan de wensen van onze studenten en aan de vraag die flexibilisering van het onderwijs vraagt.

De eerste mijlpaal is bereikt: de oplevering van Technovium! Hilbert Elfring (Onderwijsmanager ROC Nijmegen): “Dankzij de renovatie hebben we extra ruimte gecreëerd voor onze praktijklokalen. Hierdoor kunnen wij uitdagender onderwijs bieden en meer nadruk leggen op praktijkervaring en minder op theoretisch leren in de klas. Bovendien is er nu meer ruimte voor nog eens 150 studenten.”

Dank aan het volledige bouwteam voor deze mooie samenwerking: Van der Horst aannemers, installateurs Gebr. Janssen bv en Megens Elektrotechniek, ingenieursbureau abt en huisvestingsadviesbureau ptg advies.

V.l.n.r: Michiel Sitsen (Ptg advies), Joost Salemink (abt), Mike Pauwelsen (Megens), Hilbert Elfring en Cindy Nijholt (ROC Nijmegen), Leon Litjens (Van der Horst), Nick Egelmeers (Gebr. Janssen B.V.)

Terug naar boven