Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Word jij de nieuwe studentambtenaar?

Geplaatst op 19 juni 2023

De Gemeente Nijmegen en alle onderwijsinstellingen in Nijmegen (HAN, RU en ROC Nijmegen) weten graag wat er speelt onder studenten. Een studentenambtenaar is de verbinder die ervoor zorgt dat bepaalde thema's bespreekbaar worden gemaakt én er actie ondernomen kan worden. Word jij de nieuwe studentambtenaar namens het mbo en hbo?

Wat doet een studentenambtenaar?

Als Studentambtenaar leg je contacten tussen de gemeente, studentenorganisaties én studenten in mbo en hbo. Je weet welke onderwerpen belangrijk zijn voor deze studenten. Denk hierbij aan onderwerpen als arbeidsmarkt, duurzaamheid, bereikbaarheid, wonen, diversiteit & inclusie, sociale veiligheid. Je werkt samen met een collega Studentambtenaar van de Radboud Universiteit. Als duo maken jullie samen een jaarplan dat voldoet aan een gezamenlijke opdracht vanuit de gemeente en kennisinstellingen, geven adviezen en organiseren verschillende bijeenkomsten.

Werkzaamheden

Samenwerking

Als Studentambtenaar ben je samen met de Studentambtenaar van de Radboud Universiteit actief in twee teams. Het kernteam, waarin beleidsadviseurs en studenten vanuit de RU, HAN en ROC Nijmegen aanwezig zijn. Dit team functioneert als klankbord en tijdens vergaderingen halen jullie hier nieuwe input vandaan. Ook zijn jullie onderdeel van een ambtelijk team. Hierin werken jullie samen met 4 collega’s die betrokken zijn bij Nijmegen kennisstad.

Wat biedt de gemeente Nijmegen jou?

Wie ben jij?

We zijn op zoek naar een collega die energie brengt en graag als een spin in het web functioneert. Je vindt het leuk om bijeenkomsten te organiseren en communiceert gemakkelijk met mensen binnen de verschillende kennisinstellingen en de gemeente Nijmegen. Je bent niet bang om nieuwe dingen uit te proberen, om (ongevraagd) advies te geven en om de rol van voorzitt er te nemen. Je werkt gestructureerd en kan goed samenwerken.

De Gemeente Nijmegen ziet ook graag het volgende terug op jouw cv:

Solliciteren

Solliciteren kan direct online. Je kunt reageren tot en met woensdag 28 juni 2023. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 3 juli a.s. De beoogde startdatum is 1 september 2023.

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature kun je contact opnemen met Susanne Schra, Studentambtenaar van de gemeente Nijmegen.

Terug naar boven