Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Twee nieuwe opleidingen op ROC Nijmegen vanaf 2024!

Geplaatst op 08 september 2023

Volgend studiejaar 24/25 starten er twee nieuwe mbo-opleidingen: Junior Accountmanager en E-commerce Specialist (beide niveau 4).

Ben jij iemand die van een stevige uitdaging houdt en graag wat extra gas geeft voor het beste resultaat? Dan is de opleiding Junior Accountmanager echt iets voor jou. Tijdens deze opleiding leer je alles wat je nodig hebt om succesvol te worden in de verkoop van producten en diensten. Als junior accountmanager speel je een belangrijke rol in het opbouwen en onderhouden van klantrelaties en het organiseren van verkoopactiviteiten. Gedurende deze opleiding ontwikkel je vaardigheden op het gebied van communicatie, verkoop en relatiebeheer.

Tijdens je opleiding tot e-commerce specialist kom je alles te weten over het digitale verkoopproces. Je verdiept je in digitale verkoopkanalen, verzamelt en analyseert data over klanten en producten, en leert hoe je online klantrelaties onderhoudt. Je onderzoekt mogelijkheden om het productaanbod of de online dienstverlening te verbeteren. Ook leer je content ontwikkelen en beheren, en leer je manieren om een bedrijf of product in de digitale wereld onder de aandacht te brengen.

Beide opleidingen duren drie jaar en hebben een gezamenlijk basisdeel. Je loopt twee keer stage.

Ben je ge├»nteresseerd? Kom dan naar onze open dag op vrijdag 10 november. Vanaf 1 oktober kun je meer informatie vinden op onze website en opent de inschrijving. 

Terug naar boven