Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Ben jij de nieuwe studentambtenaar?

Geplaatst op 28 november 2023

Ben jij de nieuwe studentambtenaar?

Wil jij graag een rol spelen in het verbeteren van Nijmegen voor studenten? De gemeente Nijmegen zoekt een studentambtenaar die kan helpen bij het verbinden van de gemeente, studentenorganisaties en studenten van verschillende onderwijsniveaus.

Wat ga je doen?

Samen met een andere studentambtenaar werk je aan plannen die belangrijk zijn voor zowel de gemeente als de onderwijsinstellingen. Kortom: je geeft advies, organiseert bijeenkomsten en zorgt ervoor dat de stem van de student gehoord wordt!

Hoe je dit doet?

• Maandelijks organiseer je een overleg waarin vertegenwoordigers van studentenraden, onderwijsinstellingen en de gemeente samenkomen om te praten over lopende zaken en samenwerkingen.
• Vier keer per jaar organiseer je een grotere bijeenkomst over een specifiek onderwerp. Hierbij zijn vertegenwoordigers van studenten, beleidsmakers en bestuurders aanwezig om acties te plannen en kennis te delen.
• Eén of twee keer per jaar organiseer je openbare bijeenkomsten waar alle Nijmeegse studenten welkom zijn om hun mening te geven over de toekomst van Nijmegen als studentenstad.
• Je geeft advies over hoe de relatie tussen studenten en de stad verbeterd kan worden, bijvoorbeeld tijdens introductieperiodes voor nieuwe studenten of bij grote projecten in de stad.

Gemeente Nijmegen biedt jou:

Werken bij de gemeente Nijmegen doe je vanuit je hart en daar belonen ze je graag voor. Benieuwd wat je ervoor terug krijgt? Lees dan verder!
• Een mooi salaris in schaal 6! Met een maximum bruto uurloon van € 21,30 per uur.
• Een individueel keuzebudget van 17,05% per jaar. Extra dagen bijkopen behoort dus tot de mogelijkheden!
• Een tijdelijk contract voor 8 uur per week voor de periode van 1 jaar. Deze uren zijn flexibel in te delen: je kunt zelf bepalen wanneer je werkt, dus ook in de avonden.
• Een mooi opleidingsaanbod. We bieden je de ruimte om je te kunnen blijven ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen. Zowel fysiek als digitaal. De keuze is aan jou!

Jij:

Bent een energieke collega die graag met verschillende mensen samenwerkt. Je vindt het leuk om bijeenkomsten te organiseren en kunt goed communiceren met mensen van verschillende achtergronden. Het is belangrijk dat je open staat voor nieuwe ideeën, bereid bent advies te geven (ook als dat niet gevraagd wordt) en soms als voorzitter optreedt. Je werkt gestructureerd en bent een goede teamspeler.

Meer weten en solliciteren?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan vóór 4 december 2023! Lees de uitgebreide vacaturetekst en meer informatie over hoe je solliciteert op de website van de gemeente Nijmegen.

Terug naar boven