Coronavirus
Lees hoe wij omgaan met corona (COVID-19).
Meer info

Roc(k) your world

De wereld ligt aan jouw voeten

Het kiezen van een vervolgopleiding is een belangrijke stap. Er is zoveel keuze, maar wat is de juiste keuze voor jou? Onthoud het volgende: het is jouw wereld, jouw toekomst en jouw keuze. Wij vinden het dan ook belangrijk dat jij een beroepsopleiding kiest die bij jou past, die jou motiveert en uitdaagt. Laat je inspireren en kies je eigen toekomst!

Roc(k)
your
world

Jouw wereld. Jouw keuze

De wereld van...

Wat is jouw passie?

 • Open Dagen, meelopen en voorlichting

  Vanwege de Corona-maatregelen is er tijdelijk geen Open Dag. Meelopen en voorlichting op jouw school is voorlopig niet mogelijk. Maar geen paniek, op deze website vind je alle informatie die je nodig hebt om een studiekeuze te maken. Kom je er niet uit? Onze studiekeuzeadviseurs en voorlichters helpen je graag verder!

  Alle info om te kiezen op een rijtje

 • Open dagen

 • 5 tips om je mbo-opleiding te kiezen

  Hoe vind je de mbo-opleiding die bij jou past? Deze tips helpen jou bij het maken van een goede studiekeuze. Welke opleiding past het beste bij jou?

  5 tips die je helpen kiezen

 • Speciaal voor ouders/verzorgers

  Voor alle ouders, verzorgers, begeleiders en coaches van toekomstige mbo-studenten hebben we veelgestelde vragen op een rij gezet.

  Meer info voor ouders/verzorgers

Beroepsinteressetest

Zoveel opleidingen om uit te kiezen! Maar hoe kom je erachter wat bij jou past? Onze beroepsinteressetest geeft jou een eerste indruk van welke beroepen aansluiten op jouw interesses. Hierdoor kun je al veel gerichter jouw studiekeuze maken en het beste uit jezelf halen.

Jouw toekomst

start bij ROC Nijmegen