Coronavirus
Geen examinering in gebouwen ROC Nijmegen
Meer info

Roc(k) your world

De wereld ligt aan jouw voeten

Het kiezen van een vervolgopleiding is een belangrijke stap. Er is zoveel keuze, maar wat is de juiste keuze voor jou? Onthoud het volgende: het is jouw wereld, jouw toekomst en jouw keuze. Wij vinden het dan ook belangrijk dat jij een beroepsopleiding kiest die bij jou past, die jou motiveert en uitdaagt. Laat je inspireren en kies je eigen toekomst!

Roc(k)
your
world

Jouw wereld. Jouw keuze

De wereld van...

Wat is jouw passie?

 • Open Dagen

  Ben je benieuwd naar de sfeer op onze school of wil je meer weten over één of meerdere opleidingen? Kom dan naar een Open Dag en bekijk de locatie, bezoek presentaties over opleidingen, stel al je vragen aan docenten en voorlichters en ontmoet onze studenten!

  Kom ook!

 • Open dagen

 • Meelopen bij een opleiding

  Wil je ervaren hoe het is om de opleiding te volgen waarin je geïnteresseerd bent? Dat kan! Je kunt gewoon een dagdeel meelopen bij een opleiding. Schrijf je in voor een meeloopdag.

  Alles over meelopen

 • Voorlichting bij jou op school

  Wij komen naar je toe! Nieuwsgierig wanneer wij op een voorlichtingsavond op jouw school aanwezig zijn? Neem dan contact op met je decaan of kijk op de overzichtspagina.

  Voorlichting bij jou op school

 • 5 tips om je mbo-opleiding te kiezen

  Welke opleiding past het beste bij jou? Deze tips helpen jou bij het maken van een goede studiekeuze.

  5 tips die je helpen kiezen

 • Speciaal voor ouders/verzorgers

  Wij organiseren ook ouderavonden; speciaal voor ouders/ verzorgers/ begeleiders/ coaches van toekomstige mbo-studenten.

  Meer over de Ouderavond

Beroepsinteressetest

Zoveel opleidingen om uit te kiezen! Maar hoe kom je erachter wat bij jou past? Onze beroepsinteressetest geeft jou een eerste indruk van welke beroepen aansluiten op jouw interesses. Hierdoor kun je al veel gerichter een Open Dag of Voorlichtingsavond bezoeken en uiteindelijk het beste uit jezelf halen.

Jouw toekomst

start bij ROC Nijmegen