Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Zorg

Houd jij altijd het hoofd koel? Werk je graag voor en met mensen? En stel jij mensen snel op hun gemak? Dan is werken in de zorg iets voor jou. De zorg staat te springen om nieuw talent, dus je kansen op een baan zijn groot!

Welke toekomst staat jou in de zorg te wachten?

Er komen in ziekenhuizen steeds meer banen bij. En er zijn in de ouderenzorg veel extra medewerkers nodig.

Een trend voor de toekomst is daarnaast dat de gezondheidszorg duurzamer wordt. Een voorbeeld: bij het vullen van een gaatje worden minder afvalstoffen gebruikt. Ook wordt de zorg veel meer digitaal. Een digitale apotheek en een digitale arts zijn straks heel normaal. En jij kan hier deel van uitmaken!

Waar kan je werken?

Je kan gaan werken in een ziekenhuis, verpleeghuis of verzorgingshuis. Maar ook in de psychiatrie ot thuiszorg. Of bij instellingen voor mensen met een verstandelijke beperking. Kies je voor de richting Assistent in de gezondheidszorg? Dan kun jij gaan werken bij een apotheek, huisarts- of tandartspraktijk.

Welke richting past bij jou?

Hou je meer van mensen ├ęcht verzorgen? Dan wordt je verzorgende of verpleegkundige met de opleiding Verpleging & verzorging.

Wil je liever specialisten helpen en dokters- tandarts- of apothekersassistent worden? Kies dan voor Assistent in de gezondheidszorg.

Hoe dan ook: jij kan echt het verschil maken!

Evenementen

Terug naar boven